A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

ОСВЯТИЛИ ПРЕСТІЛ У ХРАМІ ПИЛИПІВ

ОСВЯТИЛИ ПРЕСТІЛ У ХРАМІ ПИЛИПІВ

Правлячий архиєрей Коломийської єпархії кир Василій (Івасюк) завітав на парафію Пресвятої Тройці с.Пилипів. На церковному подвір’ї владику хлібом-сіллю зустріли діти, які віршованими рядками привітали поважного гостя. Заступник голови Матеївецької ОТГ Любомир Веселовський, вітаючи владику, вручив йому букет квітів, отець Роман запросив кир Василія очолити Літургію та знести молитви за прихожан і гостей храму.

16:11 13.06.2018

«ДЖЕРЕЛО ТАЛАНТІВ" У МАТЕЇВЦЯХ

«ДЖЕРЕЛО ТАЛАНТІВ" У МАТЕЇВЦЯХ

Давненько у Матеївцях не було так велелюдно та гамірно. Запальні танці, яскраві костюми, мелодійні пісні, святковий ярмарок, атракціони, шоу-програма для дітей. Це – Всеукраїнський благодійний хореографічний фестиваль «Джерело талантів». Організатор - художній керівник Матеївецького БК Віталія Гуменюк.

21:38 11.06.2018

У Матеївецькій ОТГ започаткували хореографічний фестиваль

У Матеївецькій ОТГ започаткували хореографічний фестиваль

«Джерело талантів». У Матеївецькій об’єднаній територіальній громаді вперше відбувся хореографічний фестиваль. На дійство завітали танцювальні колективи з усієї Івано-Франківщини а також з сусідньої Чернівецької області. Присвятили фестиваль дню захисту дітей та дню танцю.

18:02 07.06.2018

ФЕСТИВАЛЬ ХОРЕОГРАФІЇ

ФЕСТИВАЛЬ ХОРЕОГРАФІЇ

       Літо – це пора року, яка вражає своїм буянням трав та ароматних квітів, яскравим сонечком та теплими дощами. І саме в цю прекрасну пору 3 червня 2018 року в БК с. Матеївці відбувся благодійний фестиваль хореографії «Джерело талантів», присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

20:02 05.06.2018

І В 60 МИ БУДЕМ МОЛОДІ

І В 60 МИ БУДЕМ МОЛОДІ

І В 60 МИ БУДЕМ МОЛОДІ, –  переконані в цьому випускники 1975 року Замулинецької школи, які 27 травня зустрілися в селі Семаківці Матеївецької ОТГ. Заповнена людьми церква Святого Василія Великого. Акафіст за здоров'я до Пресвятої Богородиці. Божественна літургія та панахида за тими, хто вже за межею вічності. Теплі вітальні слова місцевого пароха отця Василя Чупрея тим, кому вже є і невдовзі буде 60 літ.

17:27 05.06.2018

Є господар – є добробут: Матеївецька громада на шляху до успіху

Є господар – є добробут: Матеївецька громада на шляху до успіху

Матеївецька об'єднана територіальна громада вже більше року живе в нових бюджетних умовах. Тут уже реалізували понад чотири десятки успішних інфраструктурних проектів. Ще кілька десятків – у планах на найближчі 2-3 роки.

19:47 03.06.2018

«ВОДОГРАЙ» ПІДКОРЮЄ СЕРЦЯ

«ВОДОГРАЙ» ПІДКОРЮЄ СЕРЦЯ

Менше року минуло з того часу, відколи у Матеївцях з ініціативи голови громади Петра Книшука створено духовий оркестр «Водограй». Незважаючи на свій юний вік, «Водограй» уже встиг завоювати симпатії далеко за межами Коломийщини. Віртуозів-духовиків запрошують на концерти не тільки районного, обласного, а й всеукраїнського масштабу. Навіть більше: у послужному списку оркестру – участь у ІІ Міжнародному фестивалі «Сурми гір» у Долині. Під керівництвом маестро Миколи Василевича музиканти виконують твори як вітчизняних,так і світових класиків.

19:51 02.06.2018

24 травня в бібліотеку с. Семаківці завітали школярі початкової школи Замулинецького НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. - ДНЗ» на мандрівку книжковим містечком

24 травня в бібліотеку с. Семаківці завітали школярі початкової школи Замулинецького НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. - ДНЗ» на мандрівку книжковим містечком

24 травня в бібліотеку с. Семаківці завітали школярі початкової школи Замулинецького НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. - ДНЗ» на мандрівку книжковим містечком. Діти мандрували вузенькими вуличками з високими будинками (книжковими стелажами) бібліотеки.

15:05 29.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь