A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

ІНФРАСТРУКТУРНИЙ РОЗВИТОК МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ –  ЯК ЗАПОРУКА УСПІХУ ГРОМАДИ

ІНФРАСТРУКТУРНИЙ РОЗВИТОК МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ – ЯК ЗАПОРУКА УСПІХУ ГРОМАДИ

З ініціативи Ів.-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) відбувся прес-тур у Матеївецьку ОТГ на тему: «Інфраструктурний розвиток – як запорука успіху громади».

14:13 29.05.2018

Останній дзвоник у Замулинцях (відео)

Останній дзвоник у Замулинцях (відео)

Свято останнього дзвоника відзначили і у Замулинцях, що на Коломийщині. Цей населений пункт входить до складу Матеївецької ОТГ. Дощ завадив провести лінійку на подвір'ї, тому урочистості відбулися у місцевому Будинку культури. Традиційно було багато квітів, пісень та добрих побажань.

19:36 26.05.2018

Працівники закладів культури Матеївецької ОТГ зібралися на семінар

Працівники закладів культури Матеївецької ОТГ зібралися на семінар

17 травня 2018 року в день, коли весь світ святкує День вишиванки - свято, яке присвячене українській національній культурі і традиціям, працівники закладів культури Матеївецької ОТГ зібралися на семінар з питань проведення:

13:53 19.05.2018

Віддали шану найріднішим

Віддали шану найріднішим

Місяць травень  - найкращий у році. Весна зігріває теплом, зачаровує білосніжним цвітом. В один з таких прекрасних днів, другої неділі травня відзначаємо День матері. У цей день людство вшановує жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку – берегиню життя на землі. Справжній героїзм жінки полягає у самовідданості, у тому, що вона усе краще віддає дітям. Кожна жінка-мати, яка проживає у наших селах,  це шанована людина, бо її дітей хвалять сусіди за працьовитість, їх пам'ятають учителі, як старанних учнів.

17:51 17.05.2018

СУЧАСНИЙ ІНТЕРНЕТ У ЗАПРУТСЬКІ СЕЛА

СУЧАСНИЙ ІНТЕРНЕТ У ЗАПРУТСЬКІ СЕЛА

Майже чотири десятки питань розглянули депутати на ХІІ позачерговій сесії Матеївецької ОТГ. Серед пріоритетних – бюджетні та земельні, доповідачами по яких виступили головний бухгалтер Надія Зубенко, спеціаліст-землеупорядник Володимир Багайлюк. На початку засідання до присутніх звернувся директор ТРК НТК Василь Дем'янюк, який розповів про наміри очолюваної ним компанії провести до запрутських сіл високошвидкісний інтернет. За словами п. Василя, інтернет-провайдер НТК за помірну ціну забезпечить населення якісними послугами.

16:34 16.05.2018

8 травня  на стадіоні «Юність», м.Коломия, відбулися районні змагання з легкої атлетики серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст

8 травня  на стадіоні «Юність», м.Коломия, відбулися районні змагання з легкої атлетики серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст

8 травня  на стадіоні «Юність», м.Коломия, відбулися районні змагання з легкої атлетики серед учнів ЗОШ І-ІІІ ст. У змаганнях брали участь команди 22-ох загальноосвітніх навчальних закладів Коломийського р-ну, П’ядицької, Нижньовербізької та Матеївецької ОТГ, всього 180 юнаків та дівчат. В програму районних змагань з легкої атлетики було включено: - біг на 100, 200, 400, 800 та 1500м; - стрибки у висоту і довжину; - метання списа, диска; - штовхання ядра.

19:54 10.05.2018

8 травня, у День пам'яті і примирення

8 травня, у День пам'яті і примирення

8 травня, у День пам'яті і примирення, у всіх старостинських округах Матеївецької ОТГ відбулися заходи з нагоди перемоги у Великій вітчизняній війні. Зокрема, у Матеївцях біля пам'ятника полеглим героям, отець Андрій Кузьмин відправив панахиду. Учні місцевої школи поклали квіти до пам'ятника, декламували віршовані рядки про величне свято Перемоги.

19:45 10.05.2018

Наші – серед кращих!

Наші – серед кращих!

В Івано-Франківську відбувся фінальний етап обласного футбольного турніру на призи клубу «Шкіряний м'яч» серед дітей 2007 р.н. Приємно відзначити, що серед чотирьох фіналістів, які були сильнішими за своїх суперників на попередніх етапах були представники Коломийщини – команда, сформована на базі Дебеславцівської ЗОШ І-ІІ ст. Матеївецької ОТГ. Перед стартом турніру, відбулося жеребкування півфіналів, згідно якого визначилися пари суперників: Стецівська ЗОШ (Снятинський р-н) – Дебеславцівська ЗОШ; Івано-Франківська ЗОШ №28 – Калуська ЗОШ №1.

11:10 06.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь