A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

ЗУСТРІЧ З ЮНІСТЮ У ЗАМУЛИНЦЯХ

ЗУСТРІЧ З ЮНІСТЮ У ЗАМУЛИНЦЯХ

Щороку останньої суботи лютого, Замулинецький НВК гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників на вечір-зустріч. Випускники рідної альма-матер повертаються у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина.  З щирими словами вітань звернулася до винуватців свята директор Замулинецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» депутат районної ради Світлана Юзюк. Світлана Богданівна запросила більш, як півтора сотні випускників різних поколінь розділити разом щемно-ностальгійні спогади шкільних років. 

19:04 02.03.2018

У Замулинецькій школі збиралися випускники (відео)

У Замулинецькій школі збиралися випускники (відео)

Зустріч поколінь. У Замулинецькій школі збиралися випускники. До рідної альма-матер з'їхалися як учні, які закінчили заклад рік тому, так і ті, хто останній дзвінок чув ще 45 років тому. Загалом пригадати щасливі шкільні роки прийшло майже півтори сотні випускників.

19:45 01.03.2018

З КАБІНЕТІВ – У СПОРТЗАЛ

З КАБІНЕТІВ – У СПОРТЗАЛ

Минулої неділі відбулася першість Матеївецької ОТГ з волейболу. Другі за ліком змагання приймав спортзал Матеївецької ЗОШ. Перед початком турніру, учасників змагань благословив о. Андрій. Заступник голови громади Любомир Веселовський побажав командам успіху та спортивного азарту. Перед початком волейбольних баталій головний суддя Василь Яремійчук ознайомив команди з регламентом турніру та провів жеребкування.

21:53 08.02.2018

Співпраця триває

Співпраця триває

Матеївецьку ОТГ з робочим візитом відвідали представники Сторожинецької об'єднаної громади на чолі з першим заступником Сторожинецької ОТГ Петром Брижаком. Сторожинецька громада за чисельністю одна з найбільших не лише на Буковині а й в Україні. Чисельність населення – більше 40 тис. жителів. (третє місце в Україні). Нещодавно матеївчани побували у Сторожинці, а тепер буковинці здійснили візит у відповідь. Гості побували на об'єктах соціально-культурного, духовного, спортивного призначення: церква (Матеївці), стадіон (Матеївці), школа (Тростянка), НВК (Залуччя), старостинський округ (Дебеславці).

19:23 05.02.2018

НАШІ ЛІДИРУЮТЬ

НАШІ ЛІДИРУЮТЬ

Перетнули екватор змагання у Cуперлізі міжрайонного чемпіонату Прикарпаття з футзалу. Лідером турнірних перегонів залишається представник Матеївецької територіальної громади – ФК «Фурнітура-Дебеславці». Минулих вихідних наші спортсмени двічі святкували успіх у суперництві з командою Печеніжинської ОТ: «ФК «Фурнітура-Дебеславці» - МФК «Печеніжин» - 5:0; МФК «Печеніжин» - ФК «Фурнітура-Дебеславці» - 0:3.                                           

19:11 05.02.2018

УЧИТЕЛЯМ – ПРЕМІЇ, ШКОЛІ – ТЕЛЕВІЗОР

УЧИТЕЛЯМ – ПРЕМІЇ, ШКОЛІ – ТЕЛЕВІЗОР

Відтепер у загальноосвітніх навчальних закладах Матеївців, Замулинців, Пилипів будуть сучасні плазмові телевізори. Педагоги вищеназваних шкіл представляли Матеївецьку ОТГ на районному етапі конкурсу «Учитель року-2018». В знак подяки учителям передбачена премія, а для навчальних закладів – телевізори. Передовиків освітянської ниви привітав голова Матеївецької сільської ради ОТГ Петро Книшук та методист з питань освіти Світлана Головань. 

17:12 02.02.2018

Голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук привітав лауреатів конкурсу «Вчитель року» (відео)

Голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук привітав лауреатів конкурсу «Вчитель року» (відео)

Подарунки найкращим. Голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук привітав лауреатів конкурсу «Вчитель року». Він переконаний, педагогів треба мотивувати до ще кращої роботи та пошуку нового і перспективного у своїй професії. Зокрема, Петро Книшук відвідав Замулинецький НВК.

13:50 31.01.2018

У Матеївецькій ОТГ зібрали представників громад з усього Прикарпаття (відео)

У Матеївецькій ОТГ зібрали представників громад з усього Прикарпаття (відео)

Як залучити кошти для об'єднаної громади? У Матеївецькій ОТГ відбулися навчання для представників громад з усього Прикарпаття. Організатори практикуму - Асоціація міст України.  Під час заходу навчали, як писати проекти для участі у Всеукраїнських та міжнародних грантах. А ще, ділились досвідом.

20:13 29.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь