A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

МАЙДАНЧИК Є, НА ЧЕРЗІ – ДИТЯЧЕ МІСТЕЧКО

МАЙДАНЧИК Є, НА ЧЕРЗІ – ДИТЯЧЕ МІСТЕЧКО

На урочистостях з нагоди 1 вересня у Дебеславцівській школі голова ОТГ Петро Книшук озвучив, що за підтримки місцевої громади школярі зовсім скоро займатимуться спортом на омріяному сучасному майданчику, а харчуватимуться в новій їдальні. Минуло менше місяця – і громада знову зійшлась на шкільне подвір’я. Приїхали поважні гості .

16:55 02.10.2017

Обмінюються досвідом в рамках німецького проекту.

Обмінюються досвідом в рамках німецького проекту.

Гості із Вінниччини. Коломийщину відвідали керівники ОТГ, сільські, селищні і міські голови Вінницької області. Представники делегації поспілкувалися з міською та районною владою і відвідали місцеві музеї. Опісля гості поїхали до Матеївецької ОТГ.

16:37 02.10.2017

ЩЕДРІ ДАРИ ПОЛЯ

ЩЕДРІ ДАРИ ПОЛЯ

Овочівництво – чи не найцікавіша галузь сільського господарства. Наразі у розпалі збір овочевих культур. Про цьогорічний врожай та про ціни на продукти борщового набору журналістам «Вільного голосу» розповіла голова ФГ «Прометей», депутат обласної ради Орися Книшук. Зокрема, вона зазначила, що здорожчання овочів пов’язане із збільшенням ціни на пальне, посадковий матеріал. Підвищення зарплат робочим теж вплинуло на вартість овочів, крім того, весняні заморозкичастково знизили урожайність.

17:05 25.09.2017

Відлуння першого дзвоника

Відлуння першого дзвоника

Свято першого шкільного дзвоника у початковій школі села Тростянка було особливо теплим, наче родинним. Чи це маленька ошатна школа створює таку атмосферу, чи всього двадцять школярів, чиї батьки, дідусі-бабусі добре знають одне одного і всіх педагогів?..

16:32 01.09.2017

БОРЦЯМ ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ

БОРЦЯМ ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ

На пам’ятному для всіх краян місці у Липниках Матеївецької ОТГ відзначили 25 річницю з часу освячення могили борцям за волю України. Чому саме тут? Про це добре пам’ятають місцеві краєзнавці, учасники тих доленосних подій. 1990 року сільський референдум вирішив саме на цьому місці спорудити символічну могилу пам’яті усіх борців за Україну.

16:33 28.08.2017

У Коломиї та районі відзначили День Незалежності України

У Коломиї та районі відзначили День Незалежності України

Україна відсвяткувала день народження. Цьогоріч нашій країні - 26. У час складних випробовувань для держави 24 серпня є символом боротьби за свободу. Коломияни відзначали День Незалежності у парку імені Кирила Трильовського. Святкові заходи відбувалися і в Матеївцях.

16:31 25.08.2017

Ветерани футболу Коломийщини змагалися за Кубок Незалежності (відео)

Ветерани футболу Коломийщини змагалися за Кубок Незалежності (відео)

Кубок Незалежності. У Метеївцях чотири команди ветеранів футболу Коломийщини змагалися за спортивний трофей. У поєдинках зійшлися команди Отинії, Гвіздця, Матеївців та збірна Загайполя і Назірної. Наймолодшому гравцеві команд - 40 років, найстаршому - за 70.

16:29 25.08.2017

ЩАСТЯ – У ПРАЦІ

ЩАСТЯ – У ПРАЦІ

Якщо хочете знати, як виглядає щаслива людина, вам обов’язково треба познайомитись із Стефанією Николайчук із Залуччя. Стефанія Ільківна днями відзначила 80-річний ювілей, але такої жвавої, бадьорої, життєрадісної жінки треба ще пошукати!  Доля не бавила її.

16:07 17.08.2017

Матеївецьк ОТГ на XXIV міжнародному гуцульському фестивалі.

Матеївецьк ОТГ на XXIV міжнародному гуцульському фестивалі.

У Королівці Коломийського району відбувся XXIV Міжнародний гуцульський фестиваль, який представляв автентичну культуру гуцулів, їхні традиції, побут та багато років підряд збирає представників цього талановитого етносу з усіх куточків світу.

10:47 16.08.2017

Село Семаківці,  535- річниця.

Село Семаківці, 535- річниця.

День села. Семаківці відзначили 535 років від дня першої писемної згадки про населений пункт. З цієї нагоди у Семаківцях відбулися урочистості та святкування. На концерт прийшли місцеві та мешканці сусідніх сіл, запросили і почесних гостей з усієї області.

10:05 07.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь