A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

"Звання високе - педагог!"

"Звання високе - педагог!"

30 вересня у Будинку культури с. Матеївці відбулися урочистості та святкова концертна програма з нагоди Дня працівників освіти, Всеукраїнського дня бібліотек та Міжнародного дня музики.

09:37 04.10.2021

Турнір «Гуцульщина» пам’яті Заслуженого Вчителя України І.М.Лопатчака

Турнір «Гуцульщина» пам’яті Заслуженого Вчителя України І.М.Лопатчака

   Минулого тижня, а саме 13-14 вересня 2021року, у місті Коломия в 61-му традиційному турнірі «Гуцульщина» пам’яті Заслуженого Вчителя України І.М.Лопатчака. У цих змаганнях спортсмени Центру дозвілля дітей та юнацтва завоювали високі місця. Романюк Петро, який здобув 2 місце з штовхання ядра та 2 місце з метання диску, і Василевич Богдана, яка теж зайняла 2 місце з штовхання ядра і 2 місце з метання диску. Тож, вітаємо наших призерів з нагородами за що щиро дякуємо тренерові Юзюку Петру Петровичу за високі здобутки спортсменів. 

11:49 21.09.2021

Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань (серед дівчат U16 в метанні диску) Меморіал пам'яті Заслуженого тренера України Шарого Івана Григоровича

Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань (серед дівчат U16 в метанні диску) Меморіал пам'яті Заслуженого тренера України Шарого Івана Григоровича

     Вересень - пора навчання і змагань і  діти Центру дозвілля дітей та юнацтва не гаяли часу і взяли участь у змаганнях з легкої атлетики, які відбувалися  8-9 вересня 2021 року у місті Івано-Франківсь. Це були Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань (серед дівчат U16 в метанні диску) Меморіал пам'яті Заслуженого тренера України Шарого Івана Григоровича. Наші спортсмени здобули гарні результати у змаганнях. Нас приставляли 2 учасниці Лящовська Соломія, яка посіла 5 місце  та Василевич Богдана, яка стала призеркою змагань, зайнявши 2 місце. Тож, дякуємо нашим спортсменам та тренеру Юзюку Петру Петровичу за високі здобутки.

11:42 21.09.2021

Ти у серці нашім, Україно

Ти у серці нашім, Україно

    Незалежність для українців - це насамперед нові можливості та торжество прав людини. Сильна та вільна українська держава, активне й відповідальне громадянське суспільство та потужні збройні сили - це ті речі, які гарантують усім українцям гідне майбутнє.

11:03 25.08.2021

Свято Єднання у селі Залуччя

Свято Єднання у селі Залуччя

   22 серпня на стадіоні с. Залуччя відбулися урочистості та святкова концертна програма «З днем народження, Україно»  з нагоди 30-ї річниці дня незалежності України та 580-ї річниці з дня першої писемної згадки про с. Залуччя. На свято завітали почесні гості: Юрій Стефанчук – виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України, Михайло Беркещук – керівник апарату Коломийської РДА, Орися Книшук – депутат Івано-Франківської обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій,  Богдан Книшук – депутат Івано-Франківської обласної ради.

10:43 25.08.2021

Трішечки доброти у маленькі серця

Трішечки доброти у маленькі серця

   Минулої п’ятниці у Матеївецьку громаду з розважально-ігровою програмою - Дитячий активний майданчик завітав благодійний фонд «Істинне Джерело» на чолі з спонсором, головою місії Церкви «Життя перемоги» з м. Сієтл (США) Ігорем Жуковським, керівником фонду Василем Грималюком та командою «Чисте серце».  

15:30 09.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь