A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

НА ВОДОХРЕЩА – ДО  «ДЖУРКУТА»

НА ВОДОХРЕЩА – ДО «ДЖУРКУТА»

Щороку освячення води на Йордан у Кропивищі відбувається з особливим колоритом. Після церковного богослужіння всі дружно попрямували в урочище «Джуркут». Про цілющі властивості джуркутського джерела відомо далеко за межами громади. Тут вода особлива, кажуть місцеві, має багатий мінеральний склад. В урочистій обстановці о. Олексій провів чин освячення води, щедро окропивши нею всіх присутніх. Варто зазначити, що минулого року Матеївецька громада перемогла в конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад у рамках проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку».

19:44 19.01.2021

СТОЛІТТЯ СОФІЇ ІЗ ЗАМУЛИНЦІВ

СТОЛІТТЯ СОФІЇ ІЗ ЗАМУЛИНЦІВ

Доволі часто ми у своїх вітаннях-віншуваннях з приводу знакових подій бажаємо рідним і близьким, чи просто знайомим іменинникам щедрого многоліття. Хоча самі прекрасно усвідомлюємо: це вдається далеко не                        кожному, вірніше, довгожителів у наш час не так вже й багато. А ось Софія Дмитрівна Гуменюк із Замулинців таки дочекалась столітнього ювілею, який зустріла в перші дні Нового року.

19:28 19.01.2021

ВІТАННЯ З НАСТУПАЮЧИМ  НОВИМ 2021 РОКОМ.

ВІТАННЯ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ 2021 РОКОМ.

        Дорогі жителі Матеївецької громади ! Вітаю Вас, з Новим роком! Бажаю, щоб 2021-й подарував багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Нехай атмосфера свята, надії, радості буде з вами весь рік, нехай щастя переповнює думки і почуття, а здоров’я дасть можливість здійснити всі мрії.

08:22 31.12.2020

ПЕРШИЙ КРОК - ЦЕ ВЖЕ ДОРОГА

ПЕРШИЙ КРОК - ЦЕ ВЖЕ ДОРОГА

Відбулась установча сесія  VIII демократичного скликання  Матеївецької  об*єднаної територіальної громади . Перше засідання відбувалось в урочистій обстановці у Будинку культури.  На початку представники духовенства благословили обранців громади на плідну роботу та сумлінне виконання своїх обов*язків. Далі, про підсумки перших виборів та визнання повноважень новообраних депутатів,  присутніх поінформувала голова територіальної виборчої комісії Галина Білак.

10:09 06.12.2020

З Днем захисника України та святом Пресвятої Покрови.

З Днем захисника України та святом Пресвятої Покрови.

Шановні захисники України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Керівництво та апарат Матеїівецької сільської ради об'єднаної територіальної громади щиро зичить Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба!  

12:01 14.10.2020

ФК «ПРОМЕТЕЙ» - ЧЕМПІОН РАЙОНУ З ФУТБОЛУ!

ФК «ПРОМЕТЕЙ» - ЧЕМПІОН РАЙОНУ З ФУТБОЛУ!

Коломийщина має нового чемпіона з футболу. Доля золотих нагород вирішувалася в останньому турі, коли «Прометей» на власному полі приймав свого найближчого переслідувача – «Сокіл» з Коршева. Якщо господарів поля задовольняла нічия, то суперникам була необхідна перемога. Тож коршівчани першими і відзначились забитим м*ячем. У другому таймі матеївецькі футболісти взяли гру під свій контроль і зрівняли рахунок. У підсумку нічия – 1:1. Це означає що сезон 2019/2020 для матеївецької команди видався тріумфальним, адже окрім чемпіонства, «Прометей» також виграв і Кубок району.                                  Президент ФК «Прометей» Богдан Книшук: - Наші футболісти на сто відсотків виконали завдання цього спортивного сезону. Виграли і районний Кубок, і чемпіонат, тож надалі будемо ставити нові завдання і підкорювати нові вершини. Адже незабаром наша команда стартує в розіграші Кубка чемпіонів Прикарпаття.

09:43 07.09.2020

ШКОЛА МРІЇ

ШКОЛА МРІЇ

В Замулинцях Матеївецької об’єднаної територіальної громади діти прийшли до оновленої школи, яку після реконструкції не впізнати. Перший на Коломийщині опорний заклад - ліцей, до якого входить загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів і дитячий садок – капітально відремонтовано у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Пріоритетами світлої пам'яті голови Матеївецької громади Петра Книшука завжди були освіта і діти, адже це майбутнє держави. Його мрією було покращення освітянських послуг у громаді, допомога дітям у пошуках власної стежки в житті – і нині Петро Васильович був би задоволений втіленим.

18:15 04.09.2020

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

День Незалежності України відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР у 1991 році Акта проголошення незалежності України – політико-правового документа, який засвідчував новий статус Української держави. До своєї незалежності Україна йшла довгим шляхом. Історія формування української держави має тисячолітню традицію. Її початком є існування княжої Антської держави, державного об’єднання полян Русі, згодом об’єднання Руської держави з центром у Києві. З розпадом Київської держави традиції державності перейшли до Галицько-Волинського князівства. Далі було Литовсько-Руське велике князівство, у складі якого Київська і Волинська землі користувалися значною автономією. У XVII столітті на території сучасної України починає формуватися Козацька держава. Понад сто років козаки боролися за незалежність України, але досягти її їм так і не вдалося.

20:27 24.08.2020

КУБОК ПОЇХАВ У МАТЕЇВЦІ!

КУБОК ПОЇХАВ У МАТЕЇВЦІ!

Футбольний клуб "Прометей" (Матеївці) став володарем Кубка Коломийського району з футболу сезону 2019/2020 років! У фінальному матчі, який відбувався у Мишині, наша команда перемогла господарів поля з рахунком - 2:0. Гравці ФК "Прометей" отримали золоті медалі, а капітан команди Іван Волошенюк гордо підняв над головою красень-трофей. Почесні нагороди також отримали тренер матеївецької команди Михайло Сапович, президент клубу Богдан Книшук.

10:32 24.08.2020

День Державного прапора України !

День Державного прапора України !

Дорогі українці !   Керівництво та апарат Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади  вітає всіх вас з Днем Державного прапора України.

10:46 23.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь