A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Заходи культури

Науково-пізнавальна програма для дітей та дорослих

Відвідувачі закладів культури сіл нашої громади мали можливість побачити авторську науково-пізнавальну програму з психологічним розвантаженням – унікальну колекцію живих екзотичних тварин, помандрувати у світ рептилій та павукоподібних, зібраних з усіх континентів світу.

16:13:36 06.09.2019

Проведи літо у бібліотеці

   Літо – гаряча пора для книгозбірні, адже саме в цей час до бібліотек нашої громади щодня приходять діти, які прагнуть проводити свій час не лише цікаво, а й змістовно. Проєкт «Літо в бібліотеці» залучає все нових і нових маленьких користувачів.

13:14:20 16.07.2019

Торжество літнього сонцестояння

Івана Купала наші предки відзначали у день літнього сонцестояння. Молоді дівчата до свята Купала збирали в полі трави та квіти, з яких плели вінки. На заході сонця дівчата спускали вінки на воду і загадували бажання.

13:12:39 16.07.2019

Гастролі

У День святих апостолів Петра і Павла, 12 липня, Печеніжинська об’єднана територіальна громада відзначала 600-річчя мальовничого села Княждвір. 

13:07:37 16.07.2019

Якісні і доступні культурні послуги

З метою забезпечення прав людини на якісні і доступні культурні послуги та в рамках виконання завдань Плану заходів з реалізації Концепції реформування системи забезпечення населення культурними послугами, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 22 травня 2019 р. № 355, Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури України проводить опитування громадської думки щодо сутності культурних прав людини, бажаного змісту мінімальних стандартів забезпечення громадян культурними послугами та доцільності його впровадження.

13:23:56 12.07.2019

Бібліотеки ОТГ у співпраці з владою та ЦРБ

Завідувач бібліотеки с. Дебеславці Лілія Яремійчук взяла участь у круглому столі «Бібліотеки ОТГ у співпраці з владою та ЦРБ». Захід відбувся у  бібліотеці с. Космач Космацької ОТГ. Виступила директор Івано-Франківської універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка Людмила Бабій, яка розкрила тему створення публічних бібліотек.

10:09:11 22.06.2019

Дитинства чисте джерело

Один день щороку привертає увагу дорослих до проблем порятунку дітей від безлічі небезпек, які підстерігають їх у цьому прекрасному світі. Це Міжнародний день захисту дітей.

15:49:07 18.06.2019

Хай буде мир, хай більше не горить у пеклі війн твоє життя, людино!

  Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна, пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні. Тому, у день пам’яті та примирення закладами культури сіл Матеївецької ОТГ спільно з сільською радою, старостинськими округами, закладами загальної середньої освіти були проведені: години пам’яті, години реквієми «Уклін живим – загиблим слава»

15:38:32 30.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь