A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Заходи освіти

Вітаємо школярів із закінченням навчального року!

Літо починається! Сільський голова та колектив відділу освіти, молоді і спорту, культури Матеївецької сільської ради ОТГ бажають школярам та вчителям гарного відпочинку, а випускникам – успішного вступу до середніх спеціальних та вищих навчальних закладів.

10:15:53 29.05.2020

Заходи до 34-річчя з дня Чорнобильської катастрофи

26 квітня Україна і світ вшановують пам’ять жертв та подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС - трагедії, яка назавжди змінила життя мільйонів.    34 роки тому світ став свідком найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Аварія на #ЧАЕС призвела до непоправних медичних, економічних, соціальних і гуманітарних наслідків - радіоактивним цезієм було забруднено 3/4 території Європи.   За цими словами долі сотень тисяч людей: ліквідаторів, їх родичів, працівників станції, жителів міста Прип'яті та інших територій.    Страшна ядерна аварія забрала життя і здоров’я тисяч наших співвітчизників, спричинила тяжкі екологічні наслідки, відізвалася болем та стражданнями у багатьох родинах.

13:51:48 12.05.2020

Аналіз методичної роботи за І семестр 2019-2020н.р.

У період, коли освіта України набуває кардинальних змін, виникає необхідність в оновленні методів та прийомів навчання, в залученні інноваційних методик процесу формування в учнів предметних та життєвих компетентностей. Сучасному суспільству потрібні громадяни, які здатні приймати нестандартні рішення, тобто підходити до вирішення тієї чи іншої проблеми, самоконтролювати та самооцінювати результати своєї діяльності.

09:25:06 27.12.2019

Коли педагог займається улюбленою справою

Коли педагог займається улюбленою справою, покращує свою фахову майстерність, втілює омріяні перспективи у роботу – ось тоді це справжні курси підвищення кваліфікації, які залишають добрий слід у освітянській роботі.

12:34:06 17.10.2019

«Зарваниця» згуртовує навколо себе

З кожним роком роль Зарваниці у духовному і суспільному житті нашого народу зростає і впевнено здобуває все ширше світове визнання. Марійський духовний центр «Зарваниця» згуртовує навколо себе вірних в єдину націю, утверджує в серцях українську державність, підносить її авторитет.

13:05:04 01.10.2019

Відбір кандидатур для призначення персональних стипендій

Конкурсною комісією Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади проводиться відбір кандидатур для призначення персональних стипендій сільського голови Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади в галузі освіти, для обдарованих дітей закладів загальної середньої освіти.

11:42:49 07.06.2019

Урочисте підбиття підсумків всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

    Учитель закладає моральну основу нації, розкриває перед учнями різні грані багатовимірної дійсності і закликає бути активними творцями нового життя, побудованого на принципах поваги до іншого, патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії. 

14:44:02 19.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь