A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

День працівників сільського господарства відзначили у Матеївецькій ОТГ (відео)

Дата: 21.11.2017 11:01
Кількість переглядів: 1299

День працівників сільського господарства відзначили у Матеївецькій ОТГ.

Тут вже традиційно підводять підсумки роботи у цій сфері.

Сільське господарство - одна з найважливіших галузей економіки України.

На території населених пунктів Матеївецької ОТГ є підприємства і господарства, які успішно працюють вже багато років.

Для усіх працівників сільського господарства влаштували святковий концерт, а кращих – нагородили подяками і грамотами.

 

Фото без опису

 

Прикарпаття, і Коломийщина зокрема, є осередком міцних сільськогосподарських традицій. Свято працівників сільського господарства у ці щедрі осінні дні щороку збирає кращих трударів. Так було у неділю й у Матеївцях. Ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, усі спеціалісти-господарники, які сумлінно трудяться в агрофірмах «Прометей», «Прут-Генетик», «КВС» зібрались у місцевому Будинку культури. Голова ФГ «Прометей», депутат обласної ради Орися Книшук вітаючи сільських трударів з професійним святом, коротко підсумувала сільськогосподарський рік, розповіла про здобутки господарств. За словами Орисі Володимирівни у році, що минає вдалося створити нові робочі місця, придбати два потужні трактори «Джон Дір» та оприскувач, запустити у дію зерноочисний комплекс і сушарку на твердому паливі. Також мають успіхи в овочівництві, тваринництві. Значні капіталовкладення були спрямовані у свинарство. Закуплено більш, як півтора сотні свиноматок французької селекції, також освоєно виробництво бринзи. 
-Створюємо належні умови для праці нашій молоді, дбаємо, щоб робочі працювали на новій техніці, у комфортних умовах з сучасним обладнанням. Докладаємо зусиль, щоб молоде покоління жило і трудилося на рідній землі, а за кордон щоб їхали тільки на відпочинок, - зазначила п. Орися. Очільник Матеївецької ОТГ, депутат обласної ради, заслужений працівник сільського господарства Петро Книшук у своєму виступі відзначив працьовитість та відданість улюбленій справі усієї великої хліборобської родини. Кращі з кращих у цей день отримали подяки, оздоровчі путівки та сертифікати на побутову техніку. Далі винуватців свята привітали запальними виступами гості: народний аматорський ансамбль «Прикарпаття» БК Отинії (керівники Людмила та Олександр Марцінківи), народний аматорський хор «Калина», БК Турки (керівник Василь Бойчук). Ну, і звичайно, піднесений настрій подарували місцеві аматори сцени на чолі з Петром Книшуком. У супроводі духового оркестру «Водограй» (керівник Микола Василевич) прозвучали відомі українські народні пісні у виконанні Мар*яни Рутковської, Василя Волошенюка, ансамблів «Струни серця» БК Матеївців, «Гармонія» БК Замулинців (керівник Людмила Дмитерко). Дотепними жартами тримав публіку у тонусі заслужений артист України Володимир Пушкар. 
Свято вдалося на славу. Тож нехай не переводиться працелюбний селянський рід на землі. Роботящі руки хай не знають втоми, а їхня праця буде завжди належно поцінована. 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь