A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Сімейні ансамблі, дуети, тріо, квартети, загалом майже три десятки пісенних та музично-хореографічних номерів

Дата: 26.02.2017 10:30
Кількість переглядів: 1514

Сімейні ансамблі, дуети, тріо, квартети, загалом майже три десятки пісенних та музично-хореографічних номерів. Мова – про творчий звіт художніх аматорів «Свято родини», який відбувся у Замулинецькому Будинку культури. Подібні заходи тут організовують кожного року. Цьогоріч з ініціативи художнього керівника Людмили Дмитерко виступи зі сцени присвятили родинним цінностям.

 

Більше того, організатори вирішили не обмежуватися тільки своїми виконавцями, а запросили талановиті творчі родини з усієї Матеївецької об’єднаної громади. Концертна програма, тривалістю понад дві години подарувала гарний настрій та емоційне піднесення усім присутнім, які того вечора вщент заповнинили глядацький зал. Тато з синами, мама з донькою, бабуся, донька й онучка, подружні пари зі своїми чадами… Кожний вихід на сцену був ви нагороджений оплесками вдячної аудиторії. Усі були найкращі. Особливо колоритним був виступ Замулинецького фольклорного колективу «Берегиня». Більшість учасниць цього ансамблю вже не одне десятиліття співають разом українські народні пісні та коломийки, то ж по праву вважають себе родиною. А найчисельніша співоча родина була у кількості восьми осіб. Це – директор Матеївецької ЗОШ Михайло Лесюк з дружиною Ганною, доньками Лесею і Галею та онучками Віталією, Юлією, Настею, Ліаною. У їхньому виконанні прозвучала символічна пісня «Українська родина».
Під завісу концерту, голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук за любов до народного мистецтва, відтворення родинних звичаїв та традицій вручив художнім аматорам подяки. Петро Васильович побажав їм виступати на обласній та всеукраїнській сценах, а усім в об’єднаній громаді бути великою дружньою родиною . На завершення звіту очільник громади разом з секретарем Світланою Селезінкою вручили відзнаки воїнам-афганцям.
Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь