A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

РУКА – НА ПУЛЬСІ СЬОГОДЕННЯ

Дата: 13.06.2018 16:22
Кількість переглядів: 1024

6 червня, у день нашого професійного свята, в Будинку культури Матеївецької об’єднаної територіальної громади відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня журналіста. Це було не тільки свято працівників засобів масової інформації. Важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя, тому це було свято усіх, хто тримає руку на пульсі сьогодення.


Радість свята цього дня з нами розділили: члени міськрайонної організації Національної спілки журналістів України (яка, до слова, є найбільшою в області й об’єднує майже півсотні творчих людей); колектив газети «Вільний голос» на чолі з головним редактором, секретарем Коломийської первинної організації НСЖУ Валентиною Близнюк; колектив телерадіокомпанії «НТК» на чолі з директором Василем Дем’янюком та головним редактором Тамарою Приходько; колеги-журналісти зі Снятинщини, Косівщини, Городенківщини.
Святкову програму розпочав відомий далеко за межами Коломийщини духовий оркестр «Водограй» (художній керівник і диригент Микола Василевич). Зі щирими вітаннями до журналістів звернувся заступник голови громади з питань діяльності виконавчих органів ради Любомир Веселовський, який вручив творчим колективам «Вільного голосу» й ТРК «НТК» подяки за плідну співпрацю. Секретар первинної організації НСЖУ Валентина Близнюк привітала колег, підвела підсумки творчого року і нагородила найкращих журналістів місцевих ЗМІ відзнаками. У номінації «Кращий друкований матеріал» переможцем визнано Олександру Щербакову за матеріал «Петро Ясінський: “Світ великий, але успіх приходить до сміливих і готових дивувати його” у виданні «Коломия сьогодні». «Кращим радіоматеріалом» визнано програму «Неймовірна Україна» Марини Максимів телерадіокомпанії «Нове телебачення краю». У номінації «Кращий відеоматеріал» перемогу святкував Василь Нагірний, журналіст ТРК НТК. «Відкриттям журналістського року» визнано Ірину Присяжнюк, молоду, але дуже творчу і мотивовану дівчину, ведучу радіо «Сяйво». «Подією журналістського року» визнано видання книги «1292. Хроніка буремного часу» колективом редакції газети «Вільний голос», відзначено роботу дизайнера, члена НСЖУ Ігоря Зварича. 
Урочисто, під оплески колег, квитки отримали нові члени Національної спілки журналістів: працівники інформаційно-видавничого відділу Коломийської єпархії – керівник відділу протоієрей Віталій Козак, заступник керівника протоієрей Юрій Гушул, працівник відділу диякон Антон Трачук, директор Коломийської «Газети – Реклами» Олександра Базюк, телеоператор каналу «РАІ» Сергій Алєксєєв, вільний журналіст Соломія Мардарович. До слів привітання для всіх колег, нових членів спілки і з подякою Матеївецькій громаді за свято долучились журналісти Снятинського і Косівського районів. Для журналістів того дня творили гарний настрій ведуча Галина Варцаб’юк, духовий оркестр «Водограй», солісти Мар'яна Рутковська і Василь Волошенюк, тріо «Горицвіт». Ми щиро дякуємо всім, хто не забув про наше свято: Матеївецькій ОТГ і її голові Петру Книшуку, читачам, які весь день вітали нас і бажали успіхів, друзям, партнерам, однодумцям. Разом ми – сила!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь