Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Звіт роботи методичних обєднань

Дата: 27.11.2018 14:12
Кількість переглядів: 975

2 листопада 2018 року відбулося чергове засіданя МО вчителів динамічної групи на базі Дебеславцівської ЗОШ І-ІІ ст. Вчитель образотворчого мистецтва - Слободян Інна Михайлівна вирішила обрати нестандартну форму роботи – екскурсію  до мистецького центру «Світовид».

Фото без опису

 

Тут вчителі Матеївецько ОТГ мали можливість взяти участь в майстер-класі з розпису по склі, який провів художник з Коломиї Олег Лабурак. Всі присутні охоче розмальовували акрилом картину «Кіт Ґудзик», який є головним героєм казок художника. Цьому літературному персонажу в Коломиї відкрито пам'ятник.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Де творчість поєдналася з  розумом – народилося диво. Вчителі створили неперевершені роботи, відкрили в собі потенціал до нової творчості і натхнення.  Всі присутні від такого виду роботи були  взахваті. Живий діалог учасників дав змогу відпочити душею, подарували один одному позитивні емоції.

Також цього дня  у мистецькому центрі «Світовид» відбулася виставка картин, митця з Івано-Франківська – Миколи Качура під назвою «Карпатські мотиви». Вчителі із задоволенням оглядали картини, на яких зображені душа та велич карпатських гір, стали свідками народження нової картини автора.Фото без опису


6 листопада 2018 року на базі Матеївецького НВК «ЗОШ   І-ІІст.-ДНЗ» відбувся семінар-практикум вчителів суспільствознавчих дисциплін на тему: «Використання краєзнавчого матеріалу на уроках   історії та в позаурочний час»

Фото без опису

Учні школи під керівництвом Г.І. Григор’євої підготували  літературно-музичну композицію присвячену 100-річчю Листопадовому  зриву «Бо ж нині…Нині день святий…»

Фото без опису

Під час практичної роботи з книгою Г. Григор’євої «Історія села         Перерив», вчителі МОсуспільствознавчих дисциплін обговорили перебіг  листопадових подій в селах Матеївецької ОТГ. Члени МО розпочали роботу над проектом створення музею історії сіл Матеївецької ОТГ за планом:

 - перша згадка;

- походження назви села;

 - основні віхи історії;

 - визначні постаті;

- ремесла;

- одяг.

Фото без опису


 26 жовтня 2018 року відбулося методичне обєднання вчителів початкових  класів на базі Залучанського НВК на тему: «Наступність між дошкільним навчальним закладом і закладом освіти». Засідання відбувалося у формі круглого столу. Мета роботи методичного об'єднання вчителів - створення комфортних умов для навчання, за яких учень відчуває свою успішність, свою інтелектуальну досконалість, відчуває себе частинкою соціуму, його невід'ємною ланкою. Тому ця проблема і охопила всі сфери шкільного життя, весь навчально-виховний процес, де в центрі стоїть особистість - учень, з інтелектуальним, фізичним, творчим потенціалом.

Фото без опису Фото без опису

  Учасниками  МО були вчителі 1 і 4 класів та вихователі ДНЗ. Всі присутні відвідали  РАНКОВУ ЗУСТРІЧ в 1 класі. Для згуртування дитячого колективу вчитель Фуфалько Л.М. використовує форми гри і свята. Спостерігалися творчість і натхнення вчителя, проводився рівноправний діалог між учителем та учнями.

 Фото без опису Фото без опису

Вчителі 2,3 і 4 класів, а також вихователі ДНЗ залучили дітей до участі у позакласному  виховному заході патріотичного спрямування .  

Фото без опису Фото без опису   Фото без опису Фото без опису

Для учасників методичного об‘єднання було проведено КВЕСТ на знання географічного розташування сіл Матеївецької ОТГ.

Фото без опису Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь