A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Звіт роботи методичних обєднань

Дата: 27.11.2018 14:12
Кількість переглядів: 953

2 листопада 2018 року відбулося чергове засіданя МО вчителів динамічної групи на базі Дебеславцівської ЗОШ І-ІІ ст. Вчитель образотворчого мистецтва - Слободян Інна Михайлівна вирішила обрати нестандартну форму роботи – екскурсію  до мистецького центру «Світовид».

 

Тут вчителі Матеївецько ОТГ мали можливість взяти участь в майстер-класі з розпису по склі, який провів художник з Коломиї Олег Лабурак. Всі присутні охоче розмальовували акрилом картину «Кіт Ґудзик», який є головним героєм казок художника. Цьому літературному персонажу в Коломиї відкрито пам'ятник.

  

Де творчість поєдналася з  розумом – народилося диво. Вчителі створили неперевершені роботи, відкрили в собі потенціал до нової творчості і натхнення.  Всі присутні від такого виду роботи були  взахваті. Живий діалог учасників дав змогу відпочити душею, подарували один одному позитивні емоції.

Також цього дня  у мистецькому центрі «Світовид» відбулася виставка картин, митця з Івано-Франківська – Миколи Качура під назвою «Карпатські мотиви». Вчителі із задоволенням оглядали картини, на яких зображені душа та велич карпатських гір, стали свідками народження нової картини автора.


6 листопада 2018 року на базі Матеївецького НВК «ЗОШ   І-ІІст.-ДНЗ» відбувся семінар-практикум вчителів суспільствознавчих дисциплін на тему: «Використання краєзнавчого матеріалу на уроках   історії та в позаурочний час»

Учні школи під керівництвом Г.І. Григор’євої підготували  літературно-музичну композицію присвячену 100-річчю Листопадовому  зриву «Бо ж нині…Нині день святий…»

Під час практичної роботи з книгою Г. Григор’євої «Історія села         Перерив», вчителі МОсуспільствознавчих дисциплін обговорили перебіг  листопадових подій в селах Матеївецької ОТГ. Члени МО розпочали роботу над проектом створення музею історії сіл Матеївецької ОТГ за планом:

 - перша згадка;

- походження назви села;

 - основні віхи історії;

 - визначні постаті;

- ремесла;

- одяг.


 26 жовтня 2018 року відбулося методичне обєднання вчителів початкових  класів на базі Залучанського НВК на тему: «Наступність між дошкільним навчальним закладом і закладом освіти». Засідання відбувалося у формі круглого столу. Мета роботи методичного об'єднання вчителів - створення комфортних умов для навчання, за яких учень відчуває свою успішність, свою інтелектуальну досконалість, відчуває себе частинкою соціуму, його невід'ємною ланкою. Тому ця проблема і охопила всі сфери шкільного життя, весь навчально-виховний процес, де в центрі стоїть особистість - учень, з інтелектуальним, фізичним, творчим потенціалом.

 

  Учасниками  МО були вчителі 1 і 4 класів та вихователі ДНЗ. Всі присутні відвідали  РАНКОВУ ЗУСТРІЧ в 1 класі. Для згуртування дитячого колективу вчитель Фуфалько Л.М. використовує форми гри і свята. Спостерігалися творчість і натхнення вчителя, проводився рівноправний діалог між учителем та учнями.

  

Вчителі 2,3 і 4 класів, а також вихователі ДНЗ залучили дітей до участі у позакласному  виховному заході патріотичного спрямування .  

     

Для учасників методичного об‘єднання було проведено КВЕСТ на знання географічного розташування сіл Матеївецької ОТГ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь