A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

П'ята сесія Матеївецької сільської ради від 26.03.2021 року

Дата: 02.04.2021 08:35
Кількість переглядів: 620

 

                  № п/п                                     Назва рішення                                      Файл                  
                  -                                     Порядок денний п'ятої сесії восьмого демократичного скликання Матеївецької сільської ради від 26.03.2021 року                                     
1

Про виконання бюджету Матеївецької сільської об’єднаної територіальної  громади за 2020 рік.

Додаток № 1

2 Про розподіл вільних залишків коштів у 2021 році
3 Про Програму забезпечення публічної безпеки і порядку, протидії злочинності на території Матеївецької територіальної громади на 2021 - 2025 рік «Безпечна громада»
4 Про затвердження рішень комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Матеївецької сільської ради у 2021 році
5 Про надання дозволу на списання бібліотечних фондів.
6 Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної
допомоги працівникам апарату Матеївецької сільської ради та її виконавчих органів на 2021 рік
7 Про доповнення Плану-графіку підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік
8 Про затвердження Положення про здійснення закупівель товарів, вартість яких є меншою за вартість, що встановлена у пунктах 1 і 2 частини першої статті 3 Закону України "Про публічні закупівлі" із застосуванням електронного каталогу “Prozorro Market”
9 Про здійснення окремих функцій адміністратора відділу Центр  надання адміністративних послуг Матеївецької сільської ради
10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства гр. Назарійчуку Василю Богдановичу.  
11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.  Федоранчак Надії Василівні.  
12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Федоранчак Надії Василівні.  
13 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду для сінокосіння і випасання худоби гр. Футумайсюку Василю Михайловичу.  
14 Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Левицькому Андрію Ярославовичу.
15 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Левицькому Андрію Ярославовичу.  
16 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Свічкарю Андрію Івановичу.
17

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.  Гуменюку Івану Михайловичу.

18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.  Гуменюку Івану Михайловичу.
19 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюк Зінаїді Андріївні.  
20 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.  Костенчуку Івану Васильовичу.  
21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.  Костенчуку Івану Васильовичу.
22 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Зварич Ярославі Ярославівні. 
23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.  Матійчуку Дмитру Івановичу.
24 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Питиляк Юрію Петровичу.
25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
26 Про затвердження детального плану території на земельну ділянку, яка знаходиться в с. Семаківці,  вул. Залізнична.
27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва гр.  Підлетейчуку Михайлу Мирославовичу.
28 Про скасування рішення двадцять шостої сесії сьомого демократичного скликання Матеївецької сільської ради об’єднаної  територіальної громади від 26.01.2020 № 1031-ХХVІ/2020 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Залуччя ур. «За прірвов» для продажу права оренди на земельних торгах».
29 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду для городництва  гр. Стефураку Степану Степановичу.   Рішення не прийнято
30 Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Жолобайло Мар'яні Романівні

31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Дебеславці, урочище «Липники» для продажу права оренди на земельних торгах.
32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Кропивище, урочище «Чертежик» для продажу права оренди на земельних торгах.  
33 Про надання дозволу на складання технічної документації  ФГ «Прометей».  
34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП «Господарник ОТГ» 
35 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Перерив. 
36 Про надання в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) філії ПРАТ «Зернопродукт МХП» «Перспектив» Рішення не прийнято
37 Про  внесення змін до штатного розпису та скорочення штату, чисельності  працівників Комунального некомерційного підприємства Матеївецької сільської ради  «Матеївецького центру первинної медико-санітарної допомоги»
38 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ямбораку Роману Миколайовичу
39 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділута об’єднання земельних ділянок
40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП «Господарник ОТГ» 
41 Про затвердження детального плану території на земельну ділянку, яка знаходиться в с. Семаківці, вул. Польова
42 Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду гр. Микуляку Ярославу Мирославовичу
43 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Флейчук Олексію Васильовичу
44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мосін Марії Степанівні
45 Про програму «Удосконалення організації роботи служби превентивної поліції, покращення їх матеріально-технічного забезпечення та підняття іміджу служби в Матеївецькій ТГ на 2021-2025 роки»
46 Різне  

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь