Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Матеївецька ТГ: вдало реалізовані проєкти

Дата: 09.08.2021 10:10
Кількість переглядів: 1748

     Голова обласної ради Олександр Сич спільно зі своїм першим заступником Василем Гладієм та заступником Миколою Палійчуком і членами ради обласного конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування з робочим візитом побували у Матеївецькій громаді. В рамках програми робочої поїздки керівники та депутати обласної ради ознайомилися з проектами, реалізованими в рамках обласних Конкурсів.

     "Перш за все ми аналізуємо стан реалізації проектів в рамках Програми розвитку місцевого самоврядування. І не тільки тих, що перемогли минулого року, а за весь період дії нашої програми. У 2020 році ми продовжили дію програми на один рік, аби новий склад депутатського корпусу мав можливість прийняти нову редакцію. Тепер до кінця року ми повинні її напрацювати. Тому нові депутати, які прийшли в обласну раду, повинні на власні очі побачити як діє програма і як реалізовуються проекти", - розповів Олександр Сич.

    Під час перебування на території Матеївецької ТГ сільський голова Любомир Веселовський детально розповів депутатам про результати реалізації п’яти проєктів, які були втілені у життя у нашій громаді, а саме: "Краща спортивна громада" (2021 р.), "Краща етнокультурна громада" (2020 р.), "Громада кращого довкілля" (2018 р.), "Впровадження комплексної системи роздільного збору, вивозу та переробки твердих побутових відходів з метою вирішення проблем екологічної безпеки жителів Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади" (2019 р.) і "Навчання та закупівля протипожежного обладнання та засобів індивідуального захисту для пожежно-рятувальної дружини Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади" (2018 р.).

    "Вчергове ми переконуємося, що обласний Конкурс є вкрай необхідний і це можливість розвивати території. Ми побачили це на прикладі різних проектів. Сьогодні керівники громад розуміють, що таке проектна діяльність і знають, що завдяки цьому можна залучати кошти. І вони це успішно роблять", - резюмував Василь Гладій.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь