A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Турнір пам’яті тих, що жили футболом

Дата: 21.02.2022 13:33
Кількість переглядів: 5606

20 лютого цього року на стадіоні с. Семаківці відбувся турнір пам’яті тих, що жили футболом. Любителі футболу зібралися, щоб вшанувати світлу пам’ять наших краян, справжніх фанатів цього виду спорту  – Віталія Луканюка – лідера футбольної команди «Прут», Василя Гуменюка – вмілого організатора,  Анатолія Кізяка  та Дмитра Гуменюка – відданих футбольних вболівальників.

Хвилиною мовчання вшанували і пам’ять нині покійного голови Матеївецької громади, депутата Івано-Франківської обласної ради та голови Федерації футболу Коломийщини, щедрого мецената – Петра Книшука.

Спортивне дійство розпочалося з поминальної панахиди та покладання квітів до останнього місця спочинку футболістів.

Щиро згадували односельців, які у розквіті сил залишили цей світ, полинувши у небо, депутат Івано-Франківської обласної ради Богдан Книшук, сільський голова Матеївецької громади Любомир Веселовський та староста сіл Семаківці, Замулинці, Кринички Іван Назарійчук. Вони зазначили, що проведення турніру є дуже важливим, адже саме такі заходи бережуть пам’ять про талановитих людей, котрих, на жаль, уже немає поруч з нами, але які за життя своєю відданістю улюбленій справі стали гідним прикладом для наслідування молодому поколінню. 

Зі словами вдячності до організаторів та присутніх звернулася Мар’яна Слипанюк – дочка Василя Гуменюка, який 15 лютого 2009 року разом зі своїми друзями, їдучи на футбольний матч, загинув в автокатастрофі. Вона наголосила що допоки будуть проводитися такі турніри, доти буде жити пам’ять про її батька - Василя Гуменюка та його друзів - Віталія Луканюка, Дмитра Гуменюка, Анатолія Кізяка у серцях людей.

У такий день ми не змогли не згадати та не схилити голови перед пам’яттю тих, хто боровся за честь, правду і гідність  і віддав своє життя за нас – Героїв Небесної Сотні.

Аматори художньої самодіяльності клубу с. Семаківці, долучилися до тихої акції «Ангели пам’яті» та у їхньому виконанні прозвучали духовні та патріотичні пісні, які не залишилися без відгуку в серцях присутніх..

 Продовжився захід товариським турніром на місцевому стадіоні, де всіх учасників об’єднала справжня чоловіча дружба та пам‘ять. За призові місця турніру змагались шість команд. Перемогу здобула футбольна команда 35+

Переможців та учасників турніру нагородили кубками і дипломами.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь