A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Діяльність Коломийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Дата: 30.03.2022 16:12
Кількість переглядів: 289

    Ми тут, щоб вам допомогти! Система надання безоплатної правової допомоги працює для того, щоб кожна людина мала можливість захистити свої права.

Нагадуємо, що безоплатна правова допомога - це правові послуги, що охоплює надання правової інформації, консультацій і роз'яснень з правових питань; складення заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру; здійснення представництва інтересів особи в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; забезпечення захисту особи від обвинувачення; надання особі допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.

З початку року і станом на 28 березня 2022 року Коломийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги зареєстровано 1333 звернень клієнтів, 1222 особам надано правову консультацію, 109 із них написали письмову заяву про надання безоплатної вторинної правової допомоги. З початку війни до Коломийського місцевого центру з надання БВПД звернулося 33 переміщені особи. Значна роль приділялася правопросвітницьким заходам та співпраці із ЗМІ, а саме: проведено 29 правопросвітницьких заходів та 4 прямі ефіри на Радіо Сяйво.

Найпоширеніші питання з якими звертаються клієнти в Коломийським місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги це питання - соціального забезпечення, спадкового, сімейного, трудового, земельного, права та з питань виконання судових рішень. Щодо клієнтів, яким було надано безоплатну вторинну правову допомогу, то за звітний період найбільше позитивних рішень прийнято по малозабезпеченим особам (середньомісячний дохід не перевищує двох розмірів прожиткового мінімуму), ветеранам війни та особах з інвалідністю.

Шановні громадяни! Якщо вам необхідно отримати кваліфіковану юридичну консультацію або призначити адвоката (чи працівника центру) для здійснення представництва інтересів і складання процесуальних документів (відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу») звертайтеся до Коломийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Коломия, вул. Міцкевича, 8. Графік роботи: Пн, Вт, Ср, Чт  (09:00-18:00), Пн - (09:00-16:45), Сб, Нд – вихідний. Тел.: (03433)  46376 або (068) 460 07 09.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь