A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

У Матеївецькій громаді відбувся футбольний турнір благодійного марафону на підтримку Збройних Сил України «Престиж».

Дата: 08.06.2022 11:59
Кількість переглядів: 3442

Фото без опису

????????? У Матеївецькій громаді відбувся футбольний турнір благодійного марафону на підтримку Збройних Сил України «Престиж».

???? Можливо, комусь з нас здається, що про війну можна забути. Але ні. Щодня українці гинуть за нашу незалежність. І кожен та кожна з нас мають щоденно дбати про те, щоб допомогти обороні. Тим, чим можемо. Так як можемо. На сьогодні єдність та підтримка є одним із найпотужніших видів зброї народу України.

? Гостинно зустріла наша громада футбольні команди: «Буковина U-19 » з м. Чернівці, «Престиж» Коломийського району, «Прикарпаття» з м. Івано-Франківськ та «Blago - Юність» з села Верхня Калуського району.

???? Хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших захисників та людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.

???? Благословив футбольний турнір отець Андрій Кузьмин. Всі присутні молилися за мир в Україні та перемогу над агресором.

???? Виступаючи на відкритті благодійного марафону, депутат Івано-Франківської обласної ради Орися Книшук висловила щиру вдячність тим футболістам, які зараз у різних підрозділах ЗСУ захищають рубежі неньки України.

???? Сільський голова Любомир Веселовський привітав гостей та учасників футбольних змагань та побажав їм удачі, залишатися сміливими, в житті бути тільки першими та завжди вірити в перемогу.

???????????? Своє мистецтво присутнім у перерві між матчами дарували аматори художньої самодіяльності – Соломія Гнатюк, Богдан Годовін та Соломія Фітель, Василь Волошенюк, Тетяна Оленюк, тріо «Мелодія душі» та жіночий вокальний ансамбль.

???? Перемогу в футбольному турнірі благодійного марафону здобула футбольна команда «Прикарпаття» з м. Івано-Франківськ.

???? Зібрані кошти підуть на підтримку Збройних Сил України, а саме, на придбання транспортного засобу.

???????? А ще такі заходи – вияв нашого незламного українського духу та патріотизму, свідчення віри в українську націю та її щасливе майбутнє.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь