A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі палива (Бензин – А-95, дизельне паливо (ДК 021:2015 – 09130000-9 Нафта і дистиляти)

Дата: 22.09.2022 17:36
Кількість переглядів: 165

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі палива (Бензин – А-95, дизельне паливо (ДК 021:2015 – 09130000-9 Нафта і дистиляти), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальне некомерційне підприємство Матеївецької сільської ради «МАТЕЇВЕЦЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ», 78267, Україна, Івано-Франківська обл.,  Коломийський р-н, с. Матеївці, вул.. Відродження, 10,

 код згідно з ЄДРПОУ замовника: 41553351,

категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  ДК 021:2015 – 09130000-9 - Нафта і дистиляти (Бензин А-95, Дизельне паливо) на 2022 рік.

КЕКВ 2210

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Закупівля товарів UA-2022-09-22-011705-a.

 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 81 000, 00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене статистичним аналізом про середньомісячне використання паливно-мастильних матеріалів на потреби замовника за попередній аналогічний період та згідно з діючими ринковими цінами, аналіз цін на Prozorro Market.

 

Розрахунок потреби на пальне у 2022 році підтверджений розрахунками:

 

— фактичних видатків на пальне у 2021 році на дані транспортні засоби;

 

— забезпечення суворого режиму економії енергоносіїв у плановому періоді;

 

Термін постачання — з дати укладання договору по 31 грудня 2022р.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

У разі закупівлі Дизельне паливо - вимогам ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне Євро. Технічні умови» або Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднового та котельного палива (затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927).

Бензин А-95 – вимогам ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови» або Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднового та котельного палива (затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927);

Паливо рідинне - бензин та дизельне паливо повинні відповідати температурному режиму експлуатації транспортних засобів в регіонах України.

В разі наявності в даному документі посилань на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, після такого посилання слід вважати в наявності вираз «або еквівалент».

Додатково учасник надає копії сертифікатів (або інших документів) відповідності пропонованого товару вимогам встановленим ДСТУ

Порядок отримання палива:

Придбання палива буде здійснюватися Покупцем на умовах отримання Покупцем палива за талонами на відповідних АЗС. Учасник має підтвердити знаходження не менше однієї власної або партнерської АЗС біля місць дислокації транспорту Покупця на відстані не більше 8 (восьми) км та надати перелік таких АЗС у складі тендерної пропозиції у листі, складеному за формою, згідно Додатку № 4.1 цієї документації, з зазначенням назви АЗС або бренду, та адрес їх розташування.Графік роботи всіх АЗС - цілодобово

Талони єдиного уніфікованого зразка мають прийматися на усіх АЗС, що надані в пропозиції учасника.

 

До того ж, враховуючи необхідність використання протягом усіх сезонів (зимового і літнього) предмета цієї закупівлі, товар повинен відповідати Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927.

 

Наявність талонів номіналом 10 та 20 літрів зі строком дії не менш ніж одного календарного року з дня отримання Замовником талонів з можливістю продовження терміну дії  з метою використання їх у повному обсязі.

На підтвердження зазначеної інформації Постачальник повинен надати такі документи:

-           Постачальник повинен надати довідку про те, що у випадку зміни форми чи дизайну талонів Постачальником, талони, які передані Замовнику у власність відповідно укладеного договору, залишаються дійсними і підлягають заміні Постачальником на аналогічні відповідно нової форми (дизайну).

Примітка: всі копії завіряються у відповідності до вимог документації, підписом керівника або уповноваженої особи Учасника.

  • Якщо Постачальник використовує талони, які дозволяють отримувати паливо на АЗС, що належать іншим операторам ринку нафтопродуктів-партнерам Постачальника, необхідно надати довідку про те, що у випадку зміни форми чи дизайну талонів Постачальником, талони, які передані Замовнику у власність відповідно укладеного договору, залишаються дійсними і підлягають заміні Постачальником протягом трьох робочих днівна аналогічні відповідно нової форми (дизайну).

Постачальник повинен дотримуватись норм чинного законодавства України, щодо підвищення якості й безпечності нафтопродуктів, які реалізуються через мережу АЗС. Забороняється продаж нафтопродуктів, які не відповідають обов’язковим вимогам щодо їх якості та безпечності.

Невиконання вимог замоника, щодо визначених у документації буде віднесено на ризик Постачальника і надає право Замовнику відхилити його пропозицію.

У кожному випадку де у тексті згадуються посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника мається на увазі, що Замовник зазначає після кожної такої характеристики вираз "або еквівалент"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь