A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015 - 15530000-2 Вершкове масло ( Масло солодковершкове), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну

Дата: 11.01.2023 11:02
Кількість переглядів: 134

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015 - 15530000-2 Вершкове масло ( Масло солодковершкове), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: МАТЕЇВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА, 78267, Україна, Івано-Франківська обл.,  Коломийський р-н, с. Матеївці, вул.. Відродження, 10,

код згідно з ЄДРПОУ замовника: 04354048,

категорія замовника: Орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)ДК 021:2015 - 15530000-2 Вершкове масло ( Масло солодковершкове) на 2023 рік.

КЕКВ 2230

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Закупівля товарів UA-2023-01-11-001145-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 170 560, 00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом використання аналогічного товару протягом 2022 року та кошторисних призначень.

Термін постачання — з дати укладання договору по 31 грудня 2023 р.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Масло солодковершкове не менше 82% жиру, по ДСТУ 4399:2005. Цим нормативним документом чітко регламентується виробництво масла тільки з вершків, отриманих з коров'ячого молока та/або продуктів його перероблення (чим вище вміст молочного жиру, тим менше міститься вологи в маслі). Не дозволяється постачання масла вершкового з вмістом будь-яких жирів та вершків, окрім тих, що отримані з коров’ячого молока.

Розфасовка масла солодковершкового в алюмінієву кашировану фольгу фасоване в пачки не менше як по 200 г та перевозиться у транспортній тарі, дозволеній центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я для пакування масла.

Сфера використання: для організації харчування дітей у навчальних закладах громади.

Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо) та містять відмітку про контроль вмісту  токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та інших показників безпеки товару.

Смак: властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку.

Запах: властивий даному виду виробів, без стороннього запаху.

Маркування: Упаковані вироби повинні мати маркування, нанесене безпосередньо на пакувальний матеріал або етикетку, яку наклеюють на пакування, чи ярлик, який вкладають всередину надписом до плівки.

На споживчій тарі повинно бути маркування/ етикетування державною мовою, що містить наступну інформацію: назву виробу; назву підприємства-виробника, його адресу і телефон;масу нетто, кг; склад продукту (перелік інгредієнтів, використаних у процесі виготовляння виробів); дату виготовлення; інформацію про харчову та енергетичну цінність продукту; термін придатності до споживання (термін реалізації) та умови зберігання; товарний знак (за наявності); штрих - код (за наявності); позначення ДСТУ, ГОСТ (ТУ), склад продукту його харчову та енергетичні цінність, об'єм та вагу. Відомості про відсутність генетично модифікованих організмів (за наявності ГМО та рослинних жирів у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає).

Пакування: Товар поставляється в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортування:  Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, чинними на даному виді транспорту.

Транспортні засоби та/або контейнери, що використовуються для перевезення товару мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Поставка: Товар поставляється відповідно до заявки/замовлення Покупця. Поставка Покупцю та розвантаження товару здійснюється Постачальником. Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару  включається в цінову пропозицію.

Місце поставки:

1

Матеївецька гімназія

вул. Відродження, 4, с. Матеївці

2

Замулинецький ліцей

вул. Набережна-Надпруття, 3, с. Замулинці

3

Дебеславцівська гімназія

вул. Шкільна, 6, с. Дебеславці

4

Залучанська початкова школа

вул.. Шкільна, 1, с. Залуччя

5

Пилипівська гімназія

вул.. Українська, 52, с. Пилипи

6

Пилипівська гімназія

вул. Січових Стрільців, 75а, с. Кропивище

7

Трацький ліцей

вул. Центр 95-Б, с. Трач

Якість та гарантії якості:

Кожна партія Товару передається Покупцю з документами, що підтверджують його походження, якість та безпеку (посвідчення/декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, тощо), в  яких  зазначаються  дата виготовлення, від якої відраховується термін придатності.

Інформація про основні споживчі (якісні) характеристики Товару доводиться до відома Покупця у супровідній документації, що додається Постачальником до кожної партії продукції, на етикетці, а також у маркуванні чи іншим способом (у доступній наочній формі), прийнятним для окремих видів продукції з обов’язковим зазначенням ґатунку, дати виготовлення, часових характеристик придатності, умов зберігання, найменування виробника/ фактичної адреси потужностей об’єкта виробництва, познаку ДСТУ (ТУ).

Транспортні засоби та/або контейнери, що використовуються для перевезення товарів мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Товар поставляється Покупцю з гарантією того, що він є придатним до споживання протягом строку, що визначений виробником на упаковці Товару чи в супровідній документації, з таким розрахунком, щоб він міг бути фактично використаний за призначенням до спливу цього строку.

Приймання - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаросупровідних документів (накладних), по якості документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Товар, що надійшов до Покупця розпакованим, або у неналежній упаковці підприємства-виробника, без належного маркування, документів, що засвідчують якість та безпеку, без зазначення строку придатності або зі строком придатності, що минув, прийманню не підлягає.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

 

Товар має відповідати технічним умовам та/або стандартам, відповідність потужностей (виробничих та/або складських приміщень) вимогам санітарного законодавства.

1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Учасник у складі своєї пропозиції надає інформацію про виданий експлуатаційний дозвіл або зареєстровані потужності.

2. Продукція повинна відповідати стандартам ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України (стосується товарів, для яких встановлені ДСТУ,ГОСТ, ТУ та інші).

3. Водій (експедитор) або інші особи, які будуть приймати участь у виконанні договору обов'язково повинні мати особисту медичну книжку (надати копію) з відміткою, дійсною на момент кожного завозу товару, та бути забезпечені санітарним одягом (рукавиці та халат обов`язково).

Учасник у складі своєї пропозиції повинен надати копії особистих медичних книжок водія ( експедитора), які дійсні на дату розкриття пропозиції.

4.Учасник повинен мати власний, орендований або іншим чином залучений  автомобільний транспорт. У складі своєї пропозиції учасник надає свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, копію договору оренди або інший документ, який відповідно до законодавства, посвідчує право власності чи право користування, завірені належним чином. Постачальник повинен дотримуватися Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

5. Транспорт, що поставляє продукти, має відповідати діючим санітарним нормам та правилам, тара має відповідати діючим санітарним нормам та правилам

6. Кожна партія товару має супроводжуватися документами (завіреними підписом та печаткою), що підтверджують якість, кількість, вагу товару:

- декларація виробника, тощо;

- накладна або товарно-транспортна накладна;

7. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО);

8. Затрати на доставку та розгрузку включаються до собівартості товару.

9. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання.

10. Кожна одиниця товару повинна містити інформацію щодо маркування товару та відповідати вимогам Закону «Про інформацію для споживачів харчових продуктів»

У кожному випадку де у тексті згадуються посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника мається на увазі, що Замовник зазначає після кожної такої характеристики вираз "або еквівалент".

Усі документи, які подаються Учасником, мають бути дійсні на дату розкриття документації.

Якщо пропозиція торгів учасника не відповідає Технічним вимогам тендерної документації, то пропозиція буде відхилена відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь