A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Начальник відділу головної інспекції ГУНП у Івано-Франківській області та заступник голови Матеївецької сільської ради провели робочу зустріч щодо співпраці для забезпечення належного рівня надання поліцейських послуг

Дата: 27.09.2023 18:40
Кількість переглядів: 179

27.09.2023 начальник відділу головної інспекції ГУНП у Івано-Франківській області підполковник поліції Сергій Берладін та заступник голови Матеївецької сільської ради Володимир Багайлюк провели робочу зустріч та обговорили ряд актуальних питань. 

В ході робочої зустрічі налагоджено зворотній зв'язок та визначено спільні шляхи поліції та громади по співпраці для забезпечення належного рівня надання поліцейських послуг.

Особливу увагу звернено на питання щодо дотримання поліцейськими законності під час виконання службових обов’язків, здійснення профілактичних заходів на території обслуговування щодо попередження вчинення злочинності та недопущення вчинення правопорушень особами, які перебувають на профілактичному обліку.

Володимир Багайлюк розповів про важливість та ефективність роботи поліцейського офіцера громади на території обслуговування та комунікації з населенням під час надання поліцейських послуг, поділився, що сподівається на подальшу співпрацю та наголосив про готовність підвищити рівень захищеності громадян шляхом додаткового встановлення камер відеонагляду на території громади.

Підполковник поліції Сергій Берладін вручив пану Володимиру плакат відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області із контактним номером телефону та QR-КОДом для зворотного зв’язку громадян. Плакат буде розміщено в приміщенні сільської ради, що забезпечить можливість громадянам у будь-який час звернутися до відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області, щодо проблемних питань громадськості, неналежної роботи працівників поліції та порушення їх законних прав та свобод працівниками поліції під час виконання останніми службових обов’язків. «Вірю, що спільними зусиллями ми збудуємо міцну правову державу», - зазначив він.

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь