Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015: 51310000-8: Послуги зі встановлення радіо-, телевізійної, аудіо- та відеоапаратури (Встановлення системи оповіщення для попередження про надзвичайні ситуації чи воєнні дії)

Дата: 26.10.2023 14:29
Кількість переглядів: 94

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015: 51310000-8: Послуги зі встановлення радіо-, телевізійної, аудіо- та відеоапаратури (Встановлення системи оповіщення для попередження про надзвичайні ситуації чи воєнні дії), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: МАТЕЇВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА, 78267, Україна, Івано-Франківська обл.,  Коломийський р-н, с. Матеївці, вул.. Відродження, 10,

код згідно з ЄДРПОУ замовника: 04354048,

категорія замовника: Орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: 51310000-8: Послуги зі встановлення радіо-, телевізійної, аудіо- та відеоапаратури (Встановлення системи оповіщення для попередження про надзвичайні ситуації чи воєнні дії)

КЕКВ 2240

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Закупівля товарів UA-2023-10-26-007678-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 314 000 грн. та обумовлена вартістю обладнання для оповіщення та вартості монтажу вказаного обладнання

Термін постачання — з дати укладання договору по 15 грудня 2023 р.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

  1.  

Система ІР-оповіщення - це сукупність IP-периферійного та базового аудіо і комп’ютерного обладнання, кабельних мереж, мережевого та комунікаційного обладнання, обладнання гарантованого та безперебійного електроживлення і спеціального програмного забезпечення, що дозволяє автоматизувати процес оповіщення  в цілодобовому режимі за окремими ділянками території ТГ.

Система повинна бути реалізована на високонадійному, сучасному обладнанні, а також на цифрових комп’ютерних та мережевих технологіях обробки інформації.

Приміщення комутаційних кімнат та місць встановлення гучномовців знаходиться за наступними адресами: с.Семаківці, с.Перерив, с.Залуччя, с.Тростянка, с. Кропивище.

Замовник визначає місця розташування гучномовців, та узгоджені з власниками будівель місця розміщення вандалостійких ящиків з периферійним та комутаційним обладнанням для створення зон оповіщення на окремих ділянках населених пунктів територіальної громади відповідно до Рекомендацій щодо проєктування та розрахунку зони впевненого приймання звукового сигналу про небезпеку «УВАГА ВСІМ!», затвердженого наказом ДСНС України від 26.07.2018 No 438, та автоматизоване доведення до населення попереджувальних сигналів небезпеки «УВАГА ВСІМ!» з можливістю здійснювати керування від обласної територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення (ТАСЦО) до місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення територіальної громади(МАСЦО ТГ).

Для організації з’єднань елементів обласної ТАСЦО та МАСЦО ТГ, а також з’єднань з іншими автоматизованими системами, передбачено використання логічних та фізичних з’єднань:

-віртуальних мереж другого рівня, які створені на базі ресурсу транспортної платформи Національної телекомунікаційної мережі (далі - ТП НТМ);

-каналів передавання даних віртуальних приватних мереж, які створені на ресурсах електронних комунікаційних мереж загального користування, мережі Інтернет та мережах операторів мобільного зв’язку України.

  1.  

 Вимоги до кінцевих технічних пристроїв оповіщення населення:

1) автоматизоване або автоматичне приведення сигнальних технічних пристроїв (електросирени, спеціальні звукові системи на основі гучномовців, спеціальні світлові джерела візуальних сигналів) протягом 3 секунд з моменту надходження відповідної команди в режим функціонування за призначенням;

2) безвідмовність, ремонтопридатність, спроможність виконувати необхідні функції в будь-який момент часу;

3) забезпечення резервним електроживленням з метою збереження працездатності кінцевих технічних пристроїв y разі відключення централізованого енергопостачання або відмови первинного електроживлення;

 4) забезпечення резервним джерелом  електроживлення працездатності   кінцевих технічних пристроїв оповіщення черговому режимі протягом 24 годин та в режимі передавання сигналів оповіщення протягом подвоєного часу евакуації, але не менше ніж 30 хвилин;

5) забезпечення кінцевих технічних пристроїв оповіщення автоматичними зарядними пристроями, якщо як резервне джерело електроживлення використовуються акумуляторні батареї (автоматичні зарядні пристрої мають забезпечувати заряджання акумуляторів до 80 % їх максимальної місткості протягом не більше ніж 24 години, свинцево-кислотні батареї мають бути обладнані пристроями обмеження їх повного розряджання відповідно до рекомендацій виробника);

6) кінцеві технічні пристрої, що використовуються в системі централізованого оповіщення, повинні мати виданий у встановленому законодавством порядку документ про підтвердження відповідності вимогам нормативних документів у сфері телекомунікацій.

 

  1. Основні вимоги до впровадження системи оповіщення

 

2.1 Система має будуватися на основі стаціонарних ІР-гучномовців інтегрованих в існуючу локальну закриту мережу з використанням ІР-адрес виділених в існуючому діапазоні для даної локальної мережі через мережу оператора електронних комунікацій, який надає послуги локальною мережею у відповідному населеному пункті де буде впроваджуватись система сповіщення і має технічну можливість здійснити заходи по забезпеченню підключення до цієї мережі за згодою з даним оператором електронних комунікацій.

Територія, на якій здійснюється діяльність у сфері електронних комунікацій відповідно до Реєстру постачальників електронних комунікаційних мереж та/або послуг повинна бути Івано-Франківська область, якщо територія використання локальної мережі не поширюється на Івано-Франківську область, то Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати укладений Договір з оператором електронних комунікацій на використання локальної мережі оператора електронних комунікацій (з додатками у разі наявності). У випадку відсутності інформації у Реєстрі, або територія, на якій здійснюється діяльність у сфері електронних комунікацій відмінна від тієї яка вказана у тендерній документації та/або ненадання вказаного договору, тендерна пропозиція учасника буде вважатися такою, що не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації

2.2. Здійснювати передачу даних системи оповіщення через енергонезалежну локальну оптико-волоконну мережу передачі даних взаємоз’єднану з мережею оператора електронних комунікацій. Мережа передачі даних повинна забезпечувати цілодобово потік між кожним IP-гучномовцем та базовим  обладнанням - не менше ніж 10 Мб/сек, Мережа передачі даних повинна передбачати організацію VLAN-ів.

2.3. Забезпечити організацію каналу зв’язку між МАСЦО ТГ та ТАСЦО.

2.4. Забезпечити резервним електроживленням ( ДБЖ ) кінцеві технічні пристрої оповіщення в черговому режимі протягом 24 годин та в режимі передавання сигналів оповіщення протягом подвоєного часу евакуації, але не менше ніж 30 хвилин з використанням сучасних LiFe акумуляторних батарей.

 

№ п/п

Найменування робіт і витрат

Одиниця виміру

Кіль-кість

 
 

№ за л.к.

 
 

1

3

4

5

 

 

 

 

1

Гучномовець  АХІS С3110-Е

шт

5

 
 

 

 

2

Кронштейн для гучномовця

шт

5

 
 

 

 

3

Гучномовець або звукова колонка на стовпі або покрівлі. потужність до 10 кВ

шт

5

 
 

 

 

4

Вита пара UTР

м

250

 
 

 

 

5

Кабель або провід живлення. що прокладається на проводотримачах. переріз 6 мм2

100 м

2,5

 
 

 

 

6

Мережевий фільтр

шт

5

 
 

 

 

7

Блок живлення РОЕ  48 В.13 Вт.

шт

5

 
 

 

 

8

Термінал BDСОM GР1702-4G

шт

5

 
 

 

 

9

Акумулятор 12В.50А. LіFеР04

шт

5

 
 

 

 

10

Джерело безперебійного живлення UРS 300W-12V (рurе sіnе)

шт

5

 
 

 

 

11

Шафа телекомунікаційна FОRРОST БКМ-600-12U-600 К-4543

шт

5

 
 

 

 

12

Комутатор службового зв'язку

шт

5

 
 

 

 

 

У складі тендерної пропозиції учасник надає Зведений кошторисний розрахунок за формою локального кошторису, розроблений у програмному комплексі. У разі ненадання у складі тендерної пропозиції кошторису тендерна пропозиція учасника буде вважатися такою, що не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації

Невиконання вимог замовника, щодо визначених у документації буде віднесено на ризик Постачальника і надає право Замовнику відхилити його пропозицію.

З метою дотримання законодавства про захист економічної конкуренції, учасник може враховувати еквівалент або аналог за умов відповідності опису елементу, тому всі посилання на конкретну марку, виробника, фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, слід читати з виразом «або еквівалент». Зазначені розміри описі до кожного елементу слід читати з виразом «не менше ніж».

Якщо пропозиція торгів учасника не відповідає Технічним вимогам документації, то пропозиція буде відхилена, як така, що не відповідає умовам документації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь