Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо (Яловичина, філе куряче)

Дата: 14.12.2023 13:38
Кількість переглядів: 47

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо (Яловичина, філе куряче), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: МАТЕЇВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА, 78267, Україна, Івано-Франківська обл.,  Коломийський р-н, с. Матеївці, вул.. Відродження, 10,

код згідно з ЄДРПОУ замовника: 04354048,

категорія замовника: Орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо (Яловичина, філе куряче) на 2024 рік.

КЕКВ 2230

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Закупівля товарів UA-2023-12-11-018969-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 492 000 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом використання аналогічного товару протягом 2023 року.

Термін постачання — з дати укладання договору по 31 грудня 2024 р.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо (Яловичина, філе куряче)

№ пп

 

Найменування Товару

Номенклатура

 

Одининця вимірювання

Кількість,

1.

Яловичина вищий гатунок

15111100-0

кг.

1500

2.

Філе куряче

15112130-6

кг.

1200

ЯЛОВИЧИНА: Яловичина свіжа чи охолоджена, у відрубах - м'ясо яловичини охолоджене з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0˚С.

Поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок.

Колір від – світло – червоного до червоного.

Смак і запах характерний для доброякісного м’яса без сторонніх смаків і запахів. Консистенція – ніжна, м’яка.

Примітка *: Під терміном «відруби» розуміються відруби 1-го сорту розібрані на напівтуші без кості. До них відносять тазостегнову, поперекову, спинну, лопатку плечову і грудну частини. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової тварини, вільних від хвороб. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. Продукція повинна відповідати вимогам діючих стандартів та технічних умов. Якість запропонованого товару відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» підтверджується посвідченням якості (або декларація виробника); (копії, завірені печаткою та підписом посадової особи, подаються в складі тендерної пропозиції).

Під час подальшого постачання замовнику на кожну партію товару надаються копії вищевказаних документів, дійсні на дату постачання та завірені печаткою та підписом посадової особи постачальника.

КУРЯЧЕ ФІЛЕ:

Філе курчат бройлерів має бути вітчизняного виробництва, охолоджене. Зовнішній вигляд складається із великої (зовнішньої) та малої (внутрішньої) частин. Філе має бути без поривів, добре вимите, із запахом, характерним для даного виду м’яса птиці. Упаковка - у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються під пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені МОЗУ для контакту з харчовими продуктами. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.

Під час подальшого постачання замовнику на кожну партію товару надаються копії вищевказаних документів, дійсні на дату постачання та завірені печаткою та підписом посадової особи постачальника.

Сфера використання: для організації харчування дітей у навчальних закладах громади.

Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо) та містять відмітку про контроль вмісту токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та інших показників безпеки товару.

Смак: властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку.

Запах: властивий даному виду виробів, без стороннього запаху.

Маркування: Упаковані вироби повинні мати маркування, нанесене безпосередньо на пакувальний матеріал або етикетку, яку наклеюють на пакування, чи ярлик, який вкладають всередину надписом до плівки.

На споживчій тарі повинно бути маркування/ етикетування державною мовою, що містить наступну інформацію: назву виробу; назву підприємства-виробника, його адресу і телефон; масу нетто, кг; склад продукту (перелік інгредієнтів, використаних у процесі виготовляння виробів); дату виготовлення; інформацію про харчову та енергетичну цінність продукту; термін придатності до споживання (термін реалізації) та умови зберігання; товарний знак (за наявності); штрих - код (за наявності); позначення ДСТУ, ГОСТ (ТУ), склад продукту його харчову та енергетичні цінність, об'єм та вагу. Відомості про відсутність генетично модифікованих організмів (за наявності ГМО та рослинних жирів у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає).

Пакування: Товар поставляється в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортування: Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, чинними на даному виді транспорту.

Транспортні засоби та/або контейнери, що використовуються для перевезення товару мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Поставка: Товар поставляється відповідно до заявки/замовлення Покупця (у телефонному режимі). Поставка Покупцю та розвантаження товару здійснюється Постачальником. Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару  включається в цінову пропозицію.

Місце поставки:

1

Матеївецька гімназія

вул. Відродження, 4, с. Матеївці

2

Замулинецький ліцей

вул. Набережна-Надпруття, 3, с. Замулинці

3

Дебеславцівська гімназія

вул. Шкільна, 6, с. Дебеславці

4

Залучанська початкова школа

вул.. Шкільна, 1, с. Залуччя

5

Пилипівська гімназія

вул. Українська, 52, с. Пилипи

6

Пилипівська гімназія

вул. Січових Стрільців, 75а, с. Кропивище

7

Трацький ліцей

вул. Б. Хмельницького, 95-Б, с. Трач

Якість та гарантії якості:

Кожна партія Товару передається Покупцю з документами, що підтверджують його походження, якість та безпеку (посвідчення/декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, тощо), в  яких  зазначаються  дата виготовлення, від якої відраховується термін придатності.

Інформація про основні споживчі (якісні) характеристики Товару доводиться до відома Покупця у супровідній документації, що додається Постачальником до кожної партії продукції, на етикетці, а також у маркуванні чи іншим способом (у доступній наочній формі), прийнятним для окремих видів продукції з обов’язковим зазначенням ґатунку, дати виготовлення, часових характеристик придатності, умов зберігання, найменування виробника/ фактичної адреси потужностей об’єкта виробництва, познаку ДСТУ (ТУ).

Транспортні засоби та/або контейнери, що використовуються для перевезення товарів мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Товар поставляється Покупцю з гарантією того, що він є придатним до споживання протягом строку, що визначений виробником на упаковці Товару чи в супровідній документації, з таким розрахунком, щоб він міг бути фактично використаний за призначенням до спливу цього строку.

Приймання - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаросупровідних документів (накладних), по якості документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Товар, що надійшов до Покупця розпакованим, або у неналежній упаковці підприємства-виробника, без належного маркування, документів, що засвідчують якість та безпеку, без зазначення строку придатності або зі строком придатності, що минув, прийманню не підлягає.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Товар має відповідати технічним умовам та/або стандартам, відповідність потужностей (виробничих та/або складських приміщень) вимогам санітарного законодавства.

1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

2. Продукція повинна відповідати стандартам ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України (стосується товарів, для яких встановлені ДСТУ,ГОСТ, ТУ та інші).

3. Водій (експедитор) або інші особи, які будуть приймати участь у виконанні договору обов'язково повинні мати особисту медичну книжку (надати копію) з відміткою, дійсною на момент кожного завозу товару, та бути забезпечені санітарним одягом (рукавиці та халат обов`язково).

4. Транспорт, що поставляє продукти, має відповідати діючим санітарним нормам та правилам, тара має відповідати діючим санітарним нормам та правилам

5. Кожна партія товару має супроводжуватися документами (завіреними підписом та печаткою), що підтверджують якість, кількість, вагу товару:

- декларація виробника, тощо;

- накладна або товарно-транспортна накладна;

6. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО);

7. Затрати на доставку та розгрузку включаються до собівартості товару.

8. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання.

9. Кожна одиниця товару повинна містити інформацію щодо маркування товару та відповідати вимогам Закону «Про інформацію для споживачів харчових продуктів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь