A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015 – 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (Гречана крупа, рис довгозернистий, пшенична крупа, кукурудзяна крупа, борошно пшеничне, булгур, манна крупа, пластівц

Дата: 26.12.2023 17:07
Кількість переглядів: 34

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015 – 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (Гречана крупа, рис довгозернистий, пшенична крупа, кукурудзяна крупа, борошно пшеничне, булгур, манна крупа, пластівці вівсяні, ячнева крупа), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: МАТЕЇВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА, 78267, Україна, Івано-Франківська обл.,  Коломийський р-н, с. Матеївці, вул.. Відродження, 10,

код згідно з ЄДРПОУ замовника: 04354048,

категорія замовника: Орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)ДК 021:2015 – 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (Гречана крупа, рис довгозернистий, пшенична крупа, кукурудзяна крупа, борошно пшеничне, булгур, манна крупа, пластівці вівсяні, ячнева крупа) на 2024 рік.

КЕКВ 2230

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Закупівля товарів UA-2023-12-26-008678-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 152 693 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом використання аналогічного товару протягом 2023 року.

Термін постачання — з дати укладання договору по 31 грудня 2024 р.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

ДК 021:2015 – 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (Гречана крупа, рис довгозернистий, пшенична крупа, кукурудзяна крупа, борошно пшеничне, булгур, манна крупа, пластівці вівсяні, ячнева крупа)

№ пп

Найменування Товару

Номенклатура

 

Одининця вимірювання

Кількість,

1.

Борошно пшеничне вищий гатунок

15612100-2

Кг..

450

2

Манна крупа

15610000-7

Кг.

110

3.

Пластівці вівсяні

15613380-5

Кг.

65

4.

Гречана крупа

15610000-7

Кг.

750

5.

Кукурудзяна крупа

15610000-7

Кг.

450

6

Булгур

15610000-7

Кг.

160

7.

Рис довгозернистий

15614100-6

Кг.

525

8.

Пшенична крупа

15610000-7

Кг.

35

9.

Ячнева крупа

15610000-7

кг

25

 

№ з/п

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

1

Борошно пшеничне вищий гатунок

Пшеничне, вищого ґатунку - повинно відповідати вимогам ДСТУ.  Колір: білий. Запах: властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів. Смак: властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий.  Забрудненість і зараженість шкідниками - не допускається. 

2

Манна крупа

Запах – властивий манній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий манній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість  шкідниками.

3

Геркулес

Запах – властивий вівсяній  крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий вівсяній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість  шкідниками.

4

Гречана крупа

Запах – властивий гречаній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий гречаній крупі без сторонніх присмаків. Ядро цільне без стороннього запаху, суха вологість не повинна перевищувати норм. Не дозволяється зараженість та забрудненість  шкідниками.

5

Крупа кукурудзяна

Запах – властивий кукурудзяній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий кукурудзяній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість  шкідниками. Крупа кукурудзяна повинна  мати колір притаманний крупі, бути чистими , сухими , без затхлості та плісняви.

6

Булгур

Запах – властивий булгуру без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий булгуру без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість  шкідниками.

7

Рис довгозернистий

Рис довгозернистий виготовлений відповідно ДСТУ. Колір та смак відповідно рису, без стороннього смаку та запаху.  Не дозволяється зараженість та забрудненість  шкідниками.

8

Пшенична крупа

Запах – властивий пшеничній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий пшеничній крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість  шкідниками.

9

Ячнева крупа

Запах – властивий ячневій крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий ячневій крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість  шкідниками

Сфера використання: для організації харчування дітей у навчальних закладах громади.

Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо) та містять відмітку про контроль вмісту  токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та інших показників безпеки товару.

Смак: властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку.

Запах: властивий даному виду виробів, без стороннього запаху.

Маркування: Упаковані вироби повинні мати маркування, нанесене безпосередньо на пакувальний матеріал або етикетку, яку наклеюють на пакування, чи ярлик, який вкладають всередину надписом до плівки.

На споживчій тарі повинно бути маркування/ етикетування державною мовою, що містить наступну інформацію: назву виробу; назву підприємства-виробника, його адресу і телефон; масу нетто, кг; склад продукту (перелік інгредієнтів, використаних у процесі виготовляння виробів); дату виготовлення; інформацію про харчову та енергетичну цінність продукту; термін придатності до споживання (термін реалізації) та умови зберігання; товарний знак (за наявності); штрих - код (за наявності); позначення ДСТУ, ГОСТ (ТУ), склад продукту його харчову та енергетичні цінність, об'єм та вагу. Відомості про відсутність генетично модифікованих організмів (за наявності ГМО та рослинних жирів у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає).

Пакування: Товар поставляється в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортування: Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, чинними на даному виді транспорту.

Транспортні засоби та/або контейнери, що використовуються для перевезення товару мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Поставка: Товар поставляється відповідно до заявки/замовлення Покупця. Поставка Покупцю та розвантаження товару здійснюється Постачальником. Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару  включається в цінову пропозицію.

Місце поставки:

1

Матеївецька гімназія

вул. Відродження, 4, с. Матеївці

2

Замулинецький ліцей

вул. Набережна-Надпруття, 3, с. Замулинці

3

Дебеславцівська гімназія

вул. Шкільна, 6, с. Дебеславці

4

Залучанська початкова школа

вул.. Шкільна, 1, с. Залуччя

5

Пилипівська гімназія

вул. Українська, 52, с. Пилипи

6

Пилипівська гімназія

вул. Січових Стрільців, 75а, с. Кропивище

7

Трацький ліцей

вул. Б. Хмельницького, 95-Б, с. Трач

Якість та гарантії якості:

Кожна партія Товару передається Покупцю з документами, що підтверджують його походження, якість та безпеку (посвідчення/декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки, тощо), в  яких  зазначаються  дата виготовлення, від якої відраховується термін придатності.

Інформація про основні споживчі (якісні) характеристики Товару доводиться до відома Покупця у супровідній документації, що додається Постачальником до кожної партії продукції, на етикетці, а також у маркуванні чи іншим способом (у доступній наочній формі), прийнятним для окремих видів продукції з обов’язковим зазначенням ґатунку, дати виготовлення, часових характеристик придатності, умов зберігання, найменування виробника/ фактичної адреси потужностей об’єкта виробництва, познаку ДСТУ (ТУ).

Транспортні засоби та/або контейнери, що використовуються для перевезення товарів мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Товар поставляється Покупцю з гарантією того, що він є придатним до споживання протягом строку, що визначений виробником на упаковці Товару чи в супровідній документації, з таким розрахунком, щоб він міг бути фактично використаний за призначенням до спливу цього строку.

Приймання - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаросупровідних документів (накладних), по якості документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Товар, що надійшов до Покупця розпакованим, або у неналежній упаковці підприємства-виробника, без належного маркування, документів, що засвідчують якість та безпеку, без зазначення строку придатності або зі строком придатності, що минув, прийманню не підлягає.

Прийманню не підлягає товар з наявністю плісняви, сторонніх  домішок,  розпливчастої форми, протермінований товар, тощо.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

2. Продукція повинна відповідати стандартам ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України (стосується товарів, для яких встановлені ДСТУ,ГОСТ, ТУ та інші).

3. Водій (експедитор) або інші особи, які будуть приймати участь у виконанні договору обов'язково повинні мати особисту медичну книжку з відміткою, дійсною на момент кожного завозу товару, та бути забезпечені санітарним одягом (рукавиці та халат обов`язково).

4.Учасник повинен мати власний, орендований або іншим чином залучений автомобільний транспорт. У складі своєї пропозиції учасник надає свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, копію договору оренди або інший документ, який відповідно до законодавства, посвідчує право власності чи право користування, завірені належним чином. Постачальник повинен дотримуватися Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

5. Транспорт, що поставляє продукти, має відповідати діючим санітарним нормам та правилам, тара має відповідати діючим санітарним нормам та правилам.

6. Кожна партія товару має супроводжуватися документами (завіреними підписом та печаткою), що підтверджують якість, кількість, вагу товару:

- декларація виробника, тощо;

- накладна або товарно-транспортна накладна;

7. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО);

8. Затрати на доставку та розгрузку включаються до собівартості товару.

9. Залишки терміну зберігання продуктів на момент поставки повинні бути не менше 80% загального терміну зберігання.

10. Кожна одиниця товару повинна містити інформацію щодо маркування товару та відповідати вимогам Закону «Про інформацію для споживачів харчових продуктів».

Категорично забороняється постачання продуктів харчування у навчальний заклад, зокрема:

-  продукти, що містять генетично модифіковані організми;

- продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти;

- продукти, що містять акриламід (канцерогенна та мутагенна речовина) та глутамат натрію


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь