A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Філія "Коломийське лісове господарство" ДСГП "Ліси України" оголошує про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Дата: 28.02.2024 09:36
Кількість переглядів: 62

Фото без описуПочаток громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності

Планована діяльність

Планованою діяльністю передбачено спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування. Заготівля деревини здійснюється в межах розрахункової лісосіки, фонду рубок головного користування на підставі спеціального дозволу – лісорубного квитка, з подальшим лісовідновленням на місцях зрубів. Передбачено проведення рубок головного користування в стиглих і перестійних деревостанах. Спеціальне використання лісових ресурсів здійснюється на території лісового фонду філії «Коломийське лісове господарство», яке розташоване в межах територій Гвіздецької, Обертинської, Снятинської, Отинійської, Чернелицької, Городенківської, Коршівської, П’ядицької, Коломийської, Тлумацької, Матеївецької, Заболотівської, Печеніжинської, Нижньовербізької й Олешанської територіальних громад. Загальна площа земель лісогосподарського призначення складає 26622,2 га. Лісові масиви розташовані на території Івано-Франківського та Коломийського адміністративних районів Івано-Франківської області.

Громадські слухання відбудуться : 12.03.2024 10:00;

https://mepr.webex.com/mepr-ru/j.php?MTID=m73437dff4ebd8a7749d4c524316cfffb

Номер наради: 2373 166 4275

Пароль: E2BmRjnhC67

Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України вул. Митрополита В.Липківського, 35 м. Київ, 03035 OVD@mepr.gov.ua (044) 206-31-40 Грицак Олена Анатоліївна (зазначити найменування органу, місцезнаходження, номер телефону та контактну особу)

Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України вул. Митрополита В.Липківського, 35 м. Київ, 03035 OVD@mepr.gov.ua (044) 206-31-40 Грицак Олена Анатоліївна (зазначити найменування органу, поштову та електронну адресу, номер телефону та контактну особу)

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

Докладно з документами можна ознайомитися тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь