Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

В Матеївецькій громаді завершились змагання ІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 15.03.2024 20:30
Кількість переглядів: 117

Фото без опису    В Матеївецькій громаді завершились змагання ІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». В зв’язку з погодніми умовами юні футболісти змагалися в спортивному залі м. Коломия на вул. Довбуша. Тут же свою майстерність продемонструвала команда «Незламні» Дебеславцівської гімназії з черліденгу. За відсутності конкурентів вони стали переможцями і будуть представляти Матеївецьку громаду  в змаганнях ІІІ етапу.
   Зате в іграх з футзалу точилася вперта боротьба, ніхто не хотів програвати, ігри були безкомпромісні, вирували емоції радості і смутку. В підсумку переможцями ІІ етапу змагань з футзалу стала команда «Енерджі» Матеївецької гімназії філії Замулинецького ліцею. Друге місце посіла команда «Вітролом» Замулинецького ліцею, третє місце виборола команда « Юні орли» Трацького ліцею. Команди- призери нагороджені кубками, медалями, дипломами, команди, які не вибороли призових місць отримали дипломи за участь у змаганнях.
   Команди-переможці ІІ етапу змагань з видів спорту готуються до участі в  ІІІ  етапі  Всеукраїнських змагань « Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь