A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

Традиційно в останню суботу лютого Замулинецька школа збирає своїх випускників на зустріч поколінь

Традиційно в останню суботу лютого Замулинецька школа збирає своїх випускників на зустріч поколінь

Традиційно в останню суботу лютого Замулинецька школа збирає своїх випускників на зустріч поколінь. І знову схвильовано завмирають серця: і в тих, хто пішов із цих стін у доросле життя 35 років тому, і в тих, кого через п’ять років важко відрізнити від нинішніх випускників. Адже всі вони повертаються до школи на побачення з першою вчителькою, з першим коханням, з незабутнім дитинством… Цьогоріч свято особливе: вперше така зустріч відбувається у новоствореній Матеївецькій об’єднаній територіальній громаді, куди увійшли Замулинці. Тож голова ОТГ Петро Книшук щиро вітав усіх, хто того дня прийшов до рідної школи, висловлюючи щире бажання об’єднати усі покоління для того, щоб їхня об’єднана громада була найкращою. Звісно, майбутнє будь якого села починається зі школи. Тому Петро Васильович охоче розповів про те, як тут дбають про належні умови для підростаючого покоління: у навчально-виховному комплексі тепло, поміняли всі вікна на енергозберігаючі, відремонтували спортзал, облаштували туалети, закупили комп’ютерну техніку, впорядкували шкільне подвір’я. Попереду ще багато добрих справ, до яких голова ОТГ має намір залучати всю громаду. Тим часом директор школи, депутат районної ради Світлана Юзюк, вітаючи гостей, наголосила на давніх освітянських традиціях школи, історія якої сягає 1836 року. Нині тут здобувають освіту 265 дітей, ще півсотні малюків –у садочку. Колишні випускники з приємністю відзначали, якою ошатною стала рідна школа, які навчальні можливості мають теперішні учні. Навіть європейська освіта їм доступна – якраз для налагодження подальшої співпраці до Матеївецької ОТГ завітали освітяни з Польщі. Пан Дарек разом з колегою – представники навчального комплексу Вишкува під Варшавою. Гості були приємно вражені прийомом, захоплено спілкувались і з дітьми, і з педагогами, цікавились особливостями освіти в Україні, запросили до себе на навчання наших дітей. А святковий концерт у школі знімали на відео, не приховуючи задоволення дитячими талантами. Того дня Замулинецька школа довго співала і танцювала, ділилась спогадами, життєвими історіями, раділа успіхам своїх випускників…  

10:28 25.02.2017

На запрошення голови Матеївецької ОТГ Петра Книшука новоутворену об’єднану громаду відвідав перший заступник голови обласної ради Василь Гладій

На запрошення голови Матеївецької ОТГ Петра Книшука новоутворену об’єднану громаду відвідав перший заступник голови обласної ради Василь Гладій

На запрошення голови Матеївецької ОТГ Петра Книшука новоутворену об’єднану громаду відвідав перший заступник голови обласної ради Василь Гладій. Разом із заступником голови обласної ради Сергієм Басарабом гості побували в Дебеславцях, Залучі та Ганневі.

10:25 23.02.2017

Розколяда

Розколяда

Ще ніколи так весело і гучно не лунала в Будинку культури с. Матеївців коляда – адже мистецькі колективи, солісти закладів культури об’єднаної територіальної громади всі разом завершували Різдвяний цикл свят. Ініціатор Розколяди голова ОТГ Петро Книшук у вітальному слові наголосив, що пріоритетним напрямом розвитку громади буде культура: зміцнення матеріально-технічної бази установ, створення гуртків аматорської творчості, концертна діяльність колективів не тільки в громаді, а й далеко за її межами.

17:24 05.02.2017

третє пленарне засідання першої сесії

третє пленарне засідання першої сесії

Продуктивним та насиченим було третє пленарне засідання першої сесії Матеївецької ОТГ. Гостями у сесійній залі були волонтер Корпусу Миру США в Україні Майкл Хатчісон, виконавчий директор Асоціації економічного розвитку Коломийщини Віталій Галайчук, військовий комісар Юрій Копадзе. Звертаючись до депутатів та всіх присутніх, Майкл Хатчісон повідомив, що знаходиться тут у рамках проекту «Розвиток громад».

14:21 05.02.2017

Друге пленарне засідання І сесії Матеївецької ОТГ

Друге пленарне засідання І сесії Матеївецької ОТГ

Друге пленарне засідання І сесії Матеївецької ОТГ розпочалось із коляди. Художні аматори з Пилипів та Кропивища засівали обранців громади, віншували, маланкували. Духовні отці передали вітання та Боже благословення очільнику громади та всім депутатам від владики Юліана. Голова виборчої комісії Галина Шуп’як оголосила результати перевиборів по округу №11, де два кандидати набрали однакову кількість голосів.

17:45 17.01.2017

Історичне зібрання у Матеївцях - перша сесія Матеївецької об'єднаної територіальної громади

Історичне зібрання у Матеївцях - перша сесія Матеївецької об'єднаної територіальної громади

Новоутворені об’єднані громади починають свою діяльність. Так, у вівторок відбулась перша сесія Матеївецької ОТГ. На початку голова виборчої комісії Галина Шуп’як ознайомила депутатів та запрошених із результатами виборів. Далі сесію вів новообраний очільник громади Петро Книшук. Петро Васильович запросив священиків благословити зібрання, прийняв присягу посадової особи органів місцевого самоврядування. Перед тим, як перейти до порядку денного, новоспеченого голову вітали перші особи району, депутати обласної, районної ради, підприємці, сільські голови нашого району та сусідньої Снятинщини.

09:48 28.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь