A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини Держпродспоживслужби

Неухильне дотримання антикорупційного законодавства – ключовий фактор діяльності Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини

  Одним із ключових факторів діяльності Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області під час виконання визначених повноважень є неухильне дотримання антикорупційного законодавства.

08:31:15 17.08.2021

В Держпродспоживслужбі Івано-Франківщини відбувся тренінг з посилення готовності реагування у випадку спалаху грипу птиці

   13 серпня 2021 року в  Держпродспоживслужбі  відбувся симулятивний тренінг "Підвищення обізнаності та посилення готовності  реагування у випадку  спалаху грипу птиці на території Івано-Франківської області".  Практичний блок  заходу було проведено на базі ТОВ «Снятинська Птахофабрика» та Коломийської  міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

16:41:45 16.08.2021

Які вимоги до дитячого харчування ставить прийнятий за основу законопроект

Верховною Радою на останній сесії прийнято за основу проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС».

08:33:33 30.07.2021

Держпродспоживслужба  Прикарпаття здійснює моніторинг закладів відпочинку

У зв’язку із реєстрацією захворювань дітей у відпочинкових закладах, які не мають права приймати для відпочинку дитячі організовані групи, Держпродспоживслужба Івано-Франківщини розпочала роботу щодо виявлення таких закладів шляхом проведення моніторингових обстежень.

15:21:41 23.07.2021

Повідомлення системи RASFF щодо виявлення невідповідного морозива

До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових  продуктів та кормів  RASFF від 19.07.2021р. № 2021.3830  стосовно виявлення несанкціонованої речовини етиленоксид в добавці-стабілізаторі, що використовувалася  у морозиві, яке  експортувалось з Румунії (відправник: SC Macromex SRL.Campia-Turzil)  до України (отримувач: ТОВ «Метро Кеш Енд Кері Україна, пр. Петра Григоренка,43, м.Київ).

09:05:32 22.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь