A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

НОВИНИ КОЛОМИЙСЬКОГО МІСЦЕВОГО ЦЕНТРУ З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Державна соціальна допомога особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю

Консультацію підготувала - Федорак Мар’яна, начальник відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Коломийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

15:49:30 20.01.2022

Діяльність Коломийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

З нагоди Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги, що відзначають 10 грудня нагадуємо, що безоплатна правова допомога - це правові послуги, що охоплює надання правової інформації, консультацій і роз'яснень з правових питань; складення заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру; здійснення представництва інтересів особи в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; забезпечення захисту особи від обвинувачення; надання особі допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.

08:22:06 10.12.2021

Як отримати податкову знижку на навчання?

Коломийський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги вітає молодь з Міжнародним днем студентів! Бажаємо терпіння та працьовитості! Нехай знання даються вільно і легко і щоб ви змогли себе реалізувати в подальшому житті!

13:57:37 19.11.2021

Як власнику житла «виписати» особу без її згоди?

    Досить часто у громадян виникають труднощі щодо зняття з реєстрації у власному будинку чи квартирі особи, яка в ній зареєстрована, але не проживає протягом певного часу. Існує два шляхи вирішення даного питання: позасудовий та  судовий порядок. Звичайно, найпростіший спосіб – це  звернутися з проханням до тієї особи, яку Ви бажаєте зняти з реєстрації, щоб вона добровільно  вирішила дане питання. Проте, не завжди людина може чи бажає це робити. У такому випадку потрібно звертатися до суду із позовною заявою про усунення перешкод у користуванні житловим приміщенням шляхом втрати особою права користування ним (ст. 72 Житлового кодексу України).

15:38:09 27.10.2021

«Визнання батьківства»

   Визнання батьківства-це волевиявлення особи, яка вважає себе батьком дитини. Відповідно до чинного Сімейного законодавства вважається, що дитина, яка народжена в шлюбі, походить від подружжя. Проте, бувають випадки, що батько та мати дитини проживають разом, але не перебувають у шлюбі між собою. Саме тоді виникає необхідність визнання батьківства.

15:34:18 27.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь