A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Оголошення

«Творча здибанка» з Галиною Коризмою!

ДРУЗІ! Гостинно запрошуємо вас на «Творчу здибанку» з нашою краянкою, поетесою, письменницею і просто чудовою людиною – Галиною Коризмою!

14:36:17 11.08.2021

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ МІСЦЕВОГО РІВНЯ «ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН З ПЛАНОМ ЗОНУВАННЯ СІЛ ПИЛИПИ, ТРОСТЯНКА, КРОПИВИЩЕ, ЗАЛУЧЧЯ, ДЕБЕСЛАВЦІ, ЛИПНИКИ, ГАННІВ, КРИНИЧКИ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ СІЛ

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ МІСЦЕВОГО РІВНЯ «Генеральний план з планом зонування сіл Пилипи, Тростянка, Кропивище, Залуччя, Дебеславці, Липники, Ганнів, Кринички Матеївецької сільської ради ТГ Коломийського району Івано-Франківської області»

09:52:43 30.07.2021

Водно-нітратна метгемоглобінемія у дітей, профілактика

Постійний контроль Коломийським районним центром ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» за якістю криничної води та каптажів на території  району свідчить, що в багатьох джерелах нецентралізованого водопостачання перевищено норми вмісту нітратів .

13:04:24 25.06.2021

Отруєння рослинами в побуті

    Отруєння рослинами частіше зустрічається у дітей, коли вони беруть до рота або з’їдають апетитні на вигляд ягоди, стеблі, насіння або листя таких рослин. Найбільш небезпечним є цикута або вєх отруйний – багаторічна рослина. Вона має стебло до 1,5 м висоти, дрібні білі квіти, які зібрані у парасольку, за зовнішнім виглядом та запахом нагадує сельдерей та петрушку. Росте він уздовж берегів річок та каналів. Особливо отруйним є кореневище рослини, яке приймають за моркву, чи буряк. Він солодкий на смак та має запах сушених яблук. При отруєнні швидко розвивається важкий стан: біль в шлунку, головокружіння, слинотеча, блювота, утруднене дихання, судоми. Смерть може настати в найближчі 1-2 години після появи перших ознак отруєння.

10:28:57 25.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь