A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Оголошення

Про проведення громадських слухань

 27.06.2022 о 10:00 в с. Матеївці, вул. Відродження, 5 (в будинку культури) будуть проведені громадські слухання на тему: "Про затвердження містобудівної документації "Зміни до генерального плану та плану зонування території села Перерив суміщені з детальним планом території для реконструкції складу безводного аміаку за адресою: вул. Олекси Довбуша, 12, с. Перерив Матеївецької сільської ради Коломийського району Івано-Франківської області" 

08:17:51 22.06.2022

Клієнти "Івано-Франківськгаз Збут" переведені до ПОН: куди сплачувати заборгованість та як повернути переплату

Через те, що “Івано-Франківськгаззбуту” більше не обслуговуватиме мешканців Прикарпаття, з 1 травня усіх споживачів автоматично підключили до “Нафтогазу”. Тепер ціна за газ становить 7,96 грн/куб. м без транспортування. Тому уже за травень платити за “блакитне паливо” клієнтам потрібно на рахунки “Нафтогазу”. 

09:01:31 21.06.2022

Про проведення громадських слухань

 24.06.2022 о 13:00 в с. Матеївці, вул. Відродження, 5 (в будинку культури) будуть проведені громадські слухання на тему: «Про затвердження Положення про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності на території  Матеївецької територіальної громади на 2023 рік у новій редакції", "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2023 рік у новій редакції", "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2023 рік у новій редакції"

09:47:12 20.06.2022

Як отримати допомогу за лікарняним, якщо ви за кордоном?

  Попри вимушену евакуацію за кордон, українці не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для працівників, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги. Щоб отримати допомогу від Фонду з-за кордону необхідно звернутись до місцевого лікаря у країні, де ви перебуваєте, та отримати документальне підтвердження факту тимчасової непрацездатності. Фахівці Міністерства охорони здоров’я спростили процедуру – тож лікар в Україні зможе створити для вас медичний висновок дистанційно, на підставі іноземної виписки чи довідки із зазначеним діагнозом. Після створення медвисновку е-лікарняний сформується автоматично для всіх працевлаштованих – такий створений без особистого прийому лікарняний є підставою для отримання допомоги від Фонду соціального страхування України.

15:43:06 16.06.2022

ФССУ відновлює направлення українців на реабілітаційне та санаторно-курортне лікування

 Щороку Фонд соціального страхування України забезпечує тисячі працюючих українців реабілітаційним лікуванням після перенесених важких захворювань і травм, а потерпілих на виробництві – санаторно-курортним лікуванням.

15:35:29 16.06.2022

Євросоюз та МОМ  розробили правила безпеки для внутрішньо переміщених осіб

Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Міністерство соціальної політики України  запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньо переміщених осіб. Станом на кінець квітня таких було 7,7 мільйона. Очевидно, їхня кількість зростатиме.

16:37:24 30.05.2022

До уваги власників житла, які тимчасово розмістили в своїх домогосподарствах внутрішньо переміщених осіб

    До уваги власників житла, які тимчасово  розмістили в своїх домогосподарствах внутрішньо переміщених осіб. Особи, які розмістили внутрішньо переміщених осіб, зобов'язані не пізніше ніж протягом наступного дня з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб подати заяву в довільній формі до виконавчого органу сільської, селищної ради за місцем розташування  житлового приміщення, у якій зазначається прізвище, ім'я, та по батькові кожної з переміщених осіб. Особи, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, також зобов’язані в день припинення розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміни їх кількості подати в довільній формі заяву з інформацією про зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні, із зазначенням можливості у подальшому розміщувати внутрішньо переміщених осіб у цьому житловому приміщенні.

11:04:06 11.05.2022

Для вагітних працівниць, які виїхали за кордон через війну, Фонд соціального страхування України профінансує декретні допомоги, навіть якщо вони не встигли оформити лікарняний в Україні

Для вагітних працівниць, які виїхали за кордон через війну, Фонд соціального страхування України профінансує декретні допомоги, навіть якщо вони не встигли оформити лікарняний в Україні

11:01:11 11.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь