A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

Фестиваль народної творчості "Пісенний водограй"

Фестиваль народної творчості "Пісенний водограй"

На свято первоверховних апостолів Петра і Павла у селі Залуччя Матеївецької об'єднаної територіальної громади Коломийського району відбувся перший фестиваль народної творчості «Пісенний водограй».

20:43 18.07.2017

ЛУНАЛИ СУРМИ ГІР

ЛУНАЛИ СУРМИ ГІР

Вже так заведено у нас з давніх-давен, що фізична і розумова праця часто переплітається з піснею, музикою. Музичний супровід та патріотичні пісні надихають на добрі справи, піднімають настрій, допомагають успішніше втілювати у життя нові задуми і починання. А ще - сприяють всебічному розвитку у колективі, громаді...

09:12 10.07.2017

Аграрії Прикарпаття збиралися у Матеївцях (Відео)

Аграрії Прикарпаття збиралися у Матеївцях (Відео)

Як збільшити урожайність ріпаку, розширити його посівні площі та вберегти від шкідників. Про це мовилося на обласному семінарі. Аграрії Прикарпаття збиралися у Матеївцях. Їм фахівці галузі розповіли про можливості цієї високопродуктивної культури. Зокрема, про те, що ріпак рано звільняє поле, мало висушує ґрунт, покращує його структуру та родючість, зменшує засміченість ланів. Загалом, вирощування зернових культур після ріпаку гарантує збільшення врожаю на 10-15% без додаткових витрат - за рахунок підвищення продуктивності сівозміни й ефективності рослинництва загалом.

19:12 16.06.2017

Подільські козаки на Прикарпатті.

Подільські козаки на Прикарпатті.

Минулої неділі Матеївецька громада мала справжнє свято національних традицій. На запрошення голови ОТГ Петра Книшука концертну програму «На лезі шаблі наша воля» презентував академічний ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля» Хмельницької обласної філармонії (художній керівник і головний диригент – народний артист України, композитор Микола Балема)

13:53 15.06.2017

Участь у програмі «Добре»

Участь у програмі «Добре»

Матеївецька об’єднана територіальна громада бере участь у програмі для новоутворених адміністративних одиниць «Добре». Це міжнародний проект, який надає як інформаційну, так і фінансову допомогу для ОТГ. У Матеївці уже завітали фахівці програми. Вони, спільно з місцевими держслужбовцями, провели нараду та визначили першочергові кроки ОТГ в програмі «Добре».

18:28 07.06.2017

НАВЧАЛИ СТАРОСТ

НАВЧАЛИ СТАРОСТ

У Матеївцях для старост об’єднаних територіальних громад області провели навчальний тренінг на тему «Роль старости в системі органів місцевого самоврядування». Директор Івано-Франківського центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Панасюк озвучив мету навчального семінару: надати старостам ОТГ ґрунтовні роз’яснення та розуміння своїх повноважень у рамках внесення змін до Закону України про статус старости в об’єднаних територіальних громадах. Слово мав господар заходу, голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук.

09:51 03.06.2017

ГРОМАДА ЧЕМПІОНІВ

ГРОМАДА ЧЕМПІОНІВ

У місті Малагу (Іспанія) на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу серед спортсменів з 23 країн світу Прикарпаття та Коломийщину представляли Ігор Оробець, Віктор Голіней та заслужений майстер спорту, депутат обласної ради Інна Оробець. Усі наші пауерліфтери отримали найвищі нагороди. Віктор Голіней привіз додому чотири золоті нагороди, йому не було рівних у ваговій категорії до 120 кілограмів. Віктор встановив два рекорди України серед юнаків. Ігор Оробець виступав у категорії +120 кілограмів, завоював чотири золоті медалі, вже втретє здобув титул чемпіона Європи. 

19:55 30.05.2017

Про бюджет, спорт, школи та стоматкабінети йшлося під час сесії ОТГ у Матеївцях (відео)

Про бюджет, спорт, школи та стоматкабінети йшлося під час сесії ОТГ у Матеївцях (відео)

Про бюджет та спортивні досягнення. У Матеївцях відбулася сесія об’єднаної територіальної громади. Місцеві обранці розглянули майже три десятки питань порядку денного. Розпочали з приємного: відзначили грамотою та грошовою винагородою місцевого пауерліфтера Віктора Голінея. Спортсмен напередодні з Чемпіонату Європи з Іспанії привіз чотири найвищі нагороди.

22:00 23.05.2017

СВЯТО ВСІЄЇ ГРОМАДИ

СВЯТО ВСІЄЇ ГРОМАДИ

Особливим був День матері у Перерові. Після утворення об’єднаної територіальної громади в людей з’явилось нове дихання, виникло бажання разом творити успішне сьогодення, спільно вирішувати проблеми і ділити на всіх радісні моменти. Власне, з ініціативи місцевого настоятеля отця Романа Гаварецького День найдорожчих для кожного матусь зібрав на подвір’ї Будинку культури громаду і Перерова, і сусідніх сіл.

12:00 18.05.2017

БЕРЕЖУТЬ ТРАДИЦІЇ, ВИХОВУЮТЬ СМАК

БЕРЕЖУТЬ ТРАДИЦІЇ, ВИХОВУЮТЬ СМАК

Культурно-мистецьке життя у Матеївецькій ОТГ – цікаве й насичене. От лиш недавно тут відбувся районний конкурс патріотичної пісні, присвячений Дню Героїв та 75 річниці створення УПА. Мистецькі колективи з Матеївців, Перерова, Дебеславців, Ганнева, Залуччя, Кропивища, Пилипів, Тростянки, Замулинців, Корнича, Грушева, Воскресинців демонстрували чудові номери, які публіка зустрічала щирими оплесками. Репертуар цього вартував: лунали автентичні пісні, в яких зафіксовано безсмертну славу народних героїв, односельців, які боролись за Україну. Так, вокальний ансамбль із Грушева у пісні «Ой у великий піст ішла облава на Прикарпаття» розповів легендарну історію про провідника ОУН із Перерова на псевдо «Чумак». Звучали пісенні історії про січових стрільців, героїв українського підпілля, нинішніх вояків. Члени журі заслужена артистка України Алла Кобилянська, провідний методист центру культурно-освітньої роботи і народної творчості відділу культури РДА Микола Кавацюк і методист з питань культури ОТГ Василь Волошенюк відзначили належний рівень представленого дійства. 

11:00 11.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь