A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

У ЗАМУЛИНЦЯХ ДІТИ НАВЧАТИМУТЬСЯ В ПОКРАЩЕНИХ УМОВАХ

У ЗАМУЛИНЦЯХ ДІТИ НАВЧАТИМУТЬСЯ В ПОКРАЩЕНИХ УМОВАХ

Голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів у селі Замулинці Матеївецької ОТГ ознайомився з ходом ремонтних робіт у місцевому навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів». Цей об’єкт - один із п’яти навчальних закладів, які на Прикарпатті включені до Національної програми Президента України «Велике будівництво». Капітальний ремонт школи, а саме заходи з енергозбереження, фінансується державою з фонду ДФРР. У 2020 році передбачено 5 мільйонів 240 тисяч гривень Також до проведення робіт долучилася і місцева громада. З бюджету Матеївецької ОТГ профінансовано 571 тисячу гривень.

12:36 08.08.2020

ОЧІЛЬНИК ОБЛАСТІ ВІДВІДАВ МАТЕЇВЕЦЬКУ ОТГ

ОЧІЛЬНИК ОБЛАСТІ ВІДВІДАВ МАТЕЇВЕЦЬКУ ОТГ

Голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів здійснив робочу поїздку до Матеївецької ОТГ. Керівник області ознайомився з ходом відновлювальних робіт на газопроводі – переході середнього тиску через р. Прут між населеними пунктами Замулинці та Дебеславці, зруйнованого внаслідок стихії у червні цього року. На виконання робіт тут передбачено 1мільйон 800 тисяч гривень. «Вже місяць більше тисячі абонентів без газопостачання, – зазначив керівник області. – Із 19-ти об’єктів газової інфраструктури, які зазнали пошкоджень, цей перехід зруйновано найбільше.

12:54 06.08.2020

У МАТЕЇВЕЦЬКІЙ ОТГ РОЗВИВАТИМУТЬ ЛІКУВАЛЬНО-ОЗДОРОВЧИЙ ТУРИЗМ

У МАТЕЇВЕЦЬКІЙ ОТГ РОЗВИВАТИМУТЬ ЛІКУВАЛЬНО-ОЗДОРОВЧИЙ ТУРИЗМ

Громада виграла проєкт на конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад, який впроваджується Єврорегіном «Карпати України. На його реалізацію облрада виділить майже 245 тис. грн, ще 66 тис. гривень на умовах співфінансування спрямують з місцевого бюджету тергромади. На цьому наголосив виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття Ігор Мельничук.

23:00 05.08.2020

НОВИЙ ХРАМ У МАТЕЇВЦЯХ

НОВИЙ ХРАМ У МАТЕЇВЦЯХ

12 липня, на величний празник Петра і Павла, у Матеївецькій громаді урочисто освятили новозбудований Храм Покрови Пресвятої Богородиці. На свято зійшлися і з’їхались люди з усіх-усюд: мешканці громади, священнослужителі, керівники ОТГ області, представники влади, депутати. Відбулась зустріч єпископів, які освятили святий престол, іконостас. Священнослужителі провели святкову літургію, відправили панахиду за упокій душі Петра Книшука, якому цього дня мало виповнитись 60.

12:01 16.07.2020

СТИХІЯ

СТИХІЯ

Від стихійної повені у Матеївецькій об*єднаній територіальній громаді  затоплено майже 80 відсотків обійсть. Розповідає Михайло Підлетейчук, завідувач господарством Матеївецької ОТГ. – Ось уже тиждень минув від тієї жахливої стихії, а ми ще довго будемо оговтуватись. З понеділка, 29 червня, громаді допомагають долати наслідки повені 20 нацгвардійців і п’ятеро рятувальників. Протягом перших п’яти днів з нами щодня були по восьмеро фахівців МНС, без яких ми б не справились.

13:44 04.07.2020

МАТЕЇВЕЦЬКИЙ ВІДДІЛ ЦНАП: ПРОФЕСІЙНО, СВОЄЧАСНО, ДОСТУПНО

МАТЕЇВЕЦЬКИЙ ВІДДІЛ ЦНАП: ПРОФЕСІЙНО, СВОЄЧАСНО, ДОСТУПНО

У ході децентралізації громади отримали більш широкі повноваження і ресурси, а разом з тим і відповідальність. Перелік послуг, які можуть надаватися на місцях, постійно розширюється. А покращення якості надання адміністративних послуг є одним із ключових елементів успішного процесу децентралізації в Україні. Доступність та ефективність надання послуг на місцевому рівні в ОТГ забезпечують Центри надання адміністративних послуг. Віднедавна такий відділ ЦНАП запрацював і в Матеївецькій об’єднаній громаді. Про особливості роботи нового структурного підрозділу громади, розповідає в.о. начальника відділу ЦНАП Матеївецької сільської ради ОТГ Олександра Перхач

21:39 26.06.2020

Шановні медики Матеївецької ОТГ, Прикарпаття та всієї України!

Шановні медики Матеївецької ОТГ, Прикарпаття та всієї України!

Щиросердечно вітаю Вас із професійним святом! Висловлюю безмірну вдячність нашим лікарям - представникам найгуманнішої у світі професії,тим, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини - її життя. Дякую кожному, хто сьогодні є на сторожі нашого здоров’я і не залишає свій лікарський фронт, всупереч важким обставинам. Дякую нашим лікарям і медсестрам. У час світової пандемії Ви є нашими земними ангелами.

08:08 21.06.2020

ПАМ’ЯТІ ВЕЛИКОГО ГОСПОДАРЯ

ПАМ’ЯТІ ВЕЛИКОГО ГОСПОДАРЯ

Передчасно, на 60 році життя, догоріла життєва свічечка Заслуженого працівника сільського господарства України, кавалера ордена «Знак Пошани», тричі депутата Івано-Франківської обласної ради, двічі – депутата Коломийської районної ради, голови районної організації ВО «Батьківщина», голови Матеївецької об’єднаної територіальної громади Петра Васильовича Книшука. Він народився 12 липня 1960 року в селі Космач Косівського району, в сім’ї сільських інтелігентів Марії та Василя Книшуків. Мав велике замилування до сільської праці, змалку любив тварин, пастушив, першу трудову книжку отримав у 11 років.

10:10 18.06.2020

КАРАНТИН РОБОТІ НЕ ЗАВАДА

КАРАНТИН РОБОТІ НЕ ЗАВАДА

Незважаючи на карантин,  у Матеївецькій ОТГ продовжують вестися роботи (з дотриманням норм безпеки)  з благоустрою. Зокрема, облагороджується центр громади – село Матеївці, яке цьогоріч відзначатиме своє 615-річчя.  Працівники КП «Господарник ОТГ» здійснюють  заміну огорожі біля садочка. Обабіч вулиці Відродження поміняно бордюри та стеляться нові тротуари з плитки.

11:25 02.06.2020

28 СЕСІЯ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ

28 СЕСІЯ МАТЕЇВЕЦЬКОЇ ОТГ

Відбулась двадцять восьма сесія Матеївецької ОТГ. Перед початком засідання, депутати та усі запрошені пройшли температурний скринінг та отримавши маски, зайняли місця у сесійній залі. В дебютній частині сесії, присутні заслухали доповідь заступника голови сільської виборчої комісії Лілії Чоп про підсумки проміжних виборів депутата Матеївецької сільської ради ОТГ. За результатами доповіді, депутати визнали повноваження новообраного колеги по виборчому округу №19 Михайла Гураля.

20:55 01.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь