A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт. Матеївецька сільська рада
e-mail: mateivoth@ukr.net	   тел. (03433) 9-21-97          графік роботи: пн-пт 8:00-17:15

Новини

Дата: від до Скинути

ПРАЦЮЮТЬ НА ЗЕМЛІ І ГОДУЮТЬ КРАЇНУ

ПРАЦЮЮТЬ НА ЗЕМЛІ І ГОДУЮТЬ КРАЇНУ

Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Без сумніву і сьогодні робота сільського трудівника залишається найважливішою, оскільки саме від їхньої праці залежить, що буде на столі у кожного українця.

13:42 19.11.2019

УСПІШНИЙ ОСВІТНІЙ МЕНЕДЖМЕНТ

УСПІШНИЙ ОСВІТНІЙ МЕНЕДЖМЕНТ

31 жовтня ц.р. у Києві, в залі «Європейському» готелю «Президент», відбувся форум «Успішний освітній менеджмент в об’єднаних громадах», на який була запрошена начальник відділу освіти, молоді і спорту, культури Матеївецької ОТГ Світлана Головань.

13:51 06.11.2019

Денис Шмигаль: Майбутнє освіти – за опорними школами

Денис Шмигаль: Майбутнє освіти – за опорними школами

У рамках робочої поїздки до Матеївецької об’єднаної територіальної громади голова облдержадміністрації Денис Шмигаль відвідав заклади освітньої сфери, зокрема, оглянув опорний заклад Замулинецький ліцей, Залучанську початкову школу та Дебеславцівську гімназію. На сьогодні Замулинецький ліцей є однією із 14-ти опорних шкіл Прикарпаття. Її філіями є Матеївецька гімназія, Семаківська та Переривська початкові школи. Освітніми послугами забезпечуються 433 дитини, для яких створено якісні умови для здобуття знань. Зокрема, придбано сучасне мультимедійне обладнання, проведено ремонти навчальних кабінетів.

10:31 16.10.2019

ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ

ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ

Засновники та реалізатори проекту "Промприлад. Реновація" готові працювати над створенням складних рішень, котрі стимулюватимуть економічний розвиток об'єднаних територіальних громад Івано-Франківщини.

10:51 14.10.2019

ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ НА ЗУСТРІЧІ З ОЧІЛЬНИКАМИ ОТГ: НАСТУПНИЙ РІК СТАНЕ РОКОМ БУДІВНИЦТВА ДОРІГ ТА МОСТІВ

ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ НА ЗУСТРІЧІ З ОЧІЛЬНИКАМИ ОТГ: НАСТУПНИЙ РІК СТАНЕ РОКОМ БУДІВНИЦТВА ДОРІГ ТА МОСТІВ

Децентралізація дає можливості для ефективного розвитку об'єднаних територіальних громад. На цьому наголосив голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук, відкриваючи виїзну зустріч членів правління Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття з головою ОДА Денисом Шмигалем, яку провели сьогодні у Матеївцях.

10:49 14.10.2019

Планування місцевих бюджетів на 2020 рік

Планування місцевих бюджетів на 2020 рік

Щоб «баланс зійшовся», потрібно правильно розрахувати дохідну та видаткову частину бюджету. Видатків, як свідчить практика, завжди більш ніж достатньо. А от як наповнити видаткову частину обговорювали разом з експертами, представниками ДПС, Івано-Франківської ОДА та Держказначейтва, головами та фінансистами прикарпатських ОТГ в рамках семінару «Планування місцевих бюджетів на 2020 рік» на базі Матеївецької ОТГ, організованого Івано-Франківський Центром розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою».

10:23 14.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь